Merifast kardeşim eşe dosta verilecek jant+lastik takimlaridir perfecto 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi jantları kendi arabama düşünüyodum ama,Arka çamurluklar dar 215 sıgmıyo 17 hiç sıgmıyo zatenInşallah hem tanişmiş oluruz 1 martan itibaren istanbul dişina çikicam
1 hafta olmayabilirim haberiniz olsun
birde çelik jant+lastikler var elimde 17" kosei jant 215 40 17 maxxis maz1 sürat lastikleri var km bile yapmadim yaa bunlarida satiyorum sahibinden'de 20913049 nolu ilan elden alimda 700 yapcam valla battik zaten tam batalim 1500e aldim
Güzelyalıda yeni yapılan muhtarlık binasının karşısında Adar iç giyim var orası bızım abi,Genelde Akşamları orda oluyorum..Bi ara haberleşip görüşürüzBerkay kardeşim güzelyalida nerdesin ya burada basketbol oynayacak iyi ortam varmi ya paslandik biraz tozumuzu silkeleyelim
aynenAbi snin jantlarda baya güzelmiş ya bende yazın aldım jantları keşke bekleseymişim![]()
Merifast kardeşim eşe dosta verilecek jant+lastik takimlaridir perfecto![]()
Abi şuan 185 taban var 2.5 parmak kalıyo dipten en azından 205 taban falan olsaydı belki amaBerkaycim iki çekiç vururuz aldiririz 17 yiSEN YETERKİ TAMA DE
![]()