meriva'cılar uyanın!

Dostum merifast in araci çok güzel ama eksikleri bende inş alir çok daha güzel olur araci
BU ARADA POWER BOX SATILDI bilginize
Yaylar içinde şöyle bir açıklama yapabilirim artık virajlara korkusuz girebilirsiniz diyorum araç nerdeyse eskiye oranla hiç yatmıyor ve daha çok güven veriyor

Son düzenleme:
:cry:öyle dostum hayirlisi diyoruz artik

Az kaldı alıcam panjurla yayları:D

Merifast dostum buyur gel zaten yakiniz galiba daha uygun fiyattan al parçalari..

Tamam abi yakınız evet ben para ayarliyim gelicem hemen zaten :) 34 CGG 68 nickli arkadaş size baya yakın ona sık sık geliyorum :D

Evet abi ben güzelyalıdayım,Arkadaş parasını ayarlasın güzelyalıda buluşur alırız inş;) Görüsmek üzere..Saygılar

Inşallah hem tanişmiş oluruz 1 martan itibaren istanbul dişina çikicam
1 hafta olmayabilirim haberiniz olsun
birde çelik jant+lastikler var elimde 17" kosei jant 215 40 17 maxxis maz1 sürat lastikleri var km bile yapmadim yaa bunlarida satiyorum sahibinden'de 20913049 nolu ilan elden alimda 700 yapcam valla battik zaten tam batalim 1500e aldim

Berkay kardeşim güzelyalida nerdesin ya burada basketbol oynayacak iyi ortam varmi ya paslandik biraz tozumuzu silkeleyelim

Abi snin jantlarda baya güzelmiş ya bende yazın aldım jantları keşke bekleseymişim :D

Geri