meriva'cılar uyanın!

walla hiç bir problemim yok benim :D sadece sol önden bi tıkırtı geliyor uzun zamandır ama bir götürüp baktıramadım büyük ihtimalle amörtisörde bir sıkıntı var.

walla dikkat ediyorumda vectra lar astralar sorunları havada ucusuyor ya meriva cok saglam yada meriva kullananlar cok efendi suruyor aracı yormuyor aracta uslu duruyor baska izahı yok gaaba..

dış etkenler olmasa benim arabada bir sorun yok bu gece arka kapının camını patlatmışlar. 1 sene dolmadan 2 cam değiştirdim.

walla dikkat ediyorumda vectra lar astralar sorunları havada ucusuyor ya meriva cok saglam yada meriva kullananlar cok efendi suruyor aracı yormuyor aracta uslu duruyor baska izahı yok gaaba..

Çok şükür büyük sorun yok ufak tefek olabliyor her arabada vitesi genelde 5-6 bin devirde değiştirdiğim için bazen yağ azalıyor :D:D

baskı balata değişti..

:( 850 tl tuttu..

opc olunca öyle oluyor bizde 400 lirayı bulmaz.:)

zaten baskı balata meriva değilmiş..:D insignia diye geçiyormuş..:D

ben baskı balataları yaklaşık 5 ay önce değiştirdim işçilik dahil 450 lira tuttu.

ben arabamla anlaştım :D ona hergün çalıştırmadan önce bak olum bozulursan nah yaparım seni diyom adam ol kalıbının arabası ol yoluna git diyom oda tmm patron diyo D::D:D

Geri