meriva ile yanlamak

artık karı beklicez ozaman varda bizim burda az olmuyo ii ama şu aralar hiç girişmesem ii olacak lastikler zaten iyice eskidi maddi durumda bozuk bu aralar ama kar yağarsa ozaman kimse tutamaz nasılsa fazla zararı olmuyo lastiğe

aklıma takılıyor bizim burada boş bi alan var orda denemek isityorum meriva ile yanlanırmı yüksek olduğu için bi sorun olurmu bide bu yanlama işi nasıl yapılıyor :)

tekrar belirtiyorum trafiğe kapalı alanda yapacağım uyarı falan almıyalım da :D

ciddimisin sen ??????? :eek:

ciddimisin sen ??????? :eek:

hangi konuda kapalı alan ise evet trafiğe açık alanda zaten babam vermez versede ben almam ama bizim buralar müsayet evin önünde geniş boş asfalt alan var orda yapıyorum denemelerimi araba kullanmayıda zaten orda öğrendim hızda gözüm yok

tabıkı mumkun.ancak cok zararlı oldugunu sende bılıyosundur burak.balatalara,lastiklere,suspansıyona herseye zarar.sen en ıyısı karda yap bence...kafana gore takılırsın ben eskı arabam astrayla armada otoparkında yapmıstım kar yagdıktan sonra.gorevlıler geldı hemen dısarı aldılar benı:)ama ınanılmaz keyıflı karda.ınan bana:)

tabıkı mumkun.ancak cok zararlı oldugunu sende bılıyosundur burak.balatalara,lastiklere,suspansıyona herseye zarar.sen en ıyısı karda yap bence...kafana gore takılırsın ben eskı arabam astrayla armada otoparkında yapmıstım kar yagdıktan sonra.gorevlıler geldı hemen dısarı aldılar benı:)ama ınanılmaz keyıflı karda.ınan bana:)
gece gece güldürdün beni abi :) :kop: kar yağmasını beklicem zaten yada hiç bulaşmam bu işlerle paşa paşa gezerim mahallede :o :good:

kar yağınca süper oluyoo ben doblo ile denedim süper oluyoo biraz hızlan sonra el frenini çek vitesi küçilt ve el frenin indir gazı wermeyi kesme mükemmel bir şekilde yanlarsınn!!!

yav sizz delüümüsünzzz merivayla drift mi yapılır allah aşkına ya ! devrilir o araba bee :D bide oturup anlatmışınız helal olsun yanlız güzel kardeşim sen helebi 18 ol ehliyetini alda yanlamalara fln ozmn daha güzel bi araba ile yapsan daha iyi olur

karda ıstersen kamyonla bıle atarsın drıft bı sorun olmaz:)

çılgın gençlik :D psp ve iyi bi ses sistemi tavsiye ederim. masrafsız.

Geri