meriva ile yanlamak

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aklıma takılıyor bizim burada boş bi alan var orda denemek isityorum meriva ile yanlanırmı yüksek olduğu için bi sorun olurmu bide bu yanlama işi nasıl yapılıyor :)

tekrar belirtiyorum trafiğe kapalı alanda yapacağım uyarı falan almıyalım da :D

bzim arkadaş connetle yanladığına göre merivada olabilir :)

bu iş hakkında biraz bilgi verirmisiniz acaba kaç km hızla yapılır fln

tokyo drifti seyretmeni tavsiye ederim :p

özellikle otoparktan çıkış sahnesi heheuhue

o filmi 6 kere izledim ama ordaki arabalarla bizim araba farklı onlar nerdeyse yere sıfır

bıraz hızlı gelıp el freni cekcen:)bu kadar basit:)

ne kadar hızlı sonra yan yatıp kalmıyalım orda :D:D

şimdi kısaca anlatacak olursak asfalt üzerinde yanlamanı önermem zaten yapmanda zor(genelde önden çekişlilerde pek güzel olmuyor arkadan itişlilerde olduğu kadar) ıslak çşmde dene bence çok kolay oluyor :D vede çok zevkli yapılışı dersen anlatmak zor senin hissetmen gerekir yanii önce arabayıı 4 tekeri üzrinde güzelce savurmak gerekirr yani biraz hız girazda keskin bir dönüş sonra el frenii arabanın arka kısmı kaymaya başlar direksyonunda arababanın kaydığı yönün tersine çevirerek gaz vermen gerekir ama yalama bu durumda önden çekişli arabada yanlızca birkaç saniye olacaktır iyice profesyönelleşinceye kadar bisürü prosedürü var o işin en iyisi kiralayın bi şahin faln onla yanlayın en akıllıcası bu gübü geliyo bana bu arada balata yakmamaya da dikkat edin daha önce yanlıcam die çok balata yakanlar gördük :D

kardes sen en guzelı kar yagmasını bekle.genıs bır alanda ama asfalt olsun,orda ıstedıgını yap:)sıfır cız,yanla vs...:)en kolayı ve en zararsızı kar...

hızlı derken asfaltta 50 km hız yeter fazlası zararlı olabilir :D çimde git gidebildiğin kadar zaten belli bi hızdan sonra araba kendi kendine yanlaamaya başlar :D karda desen kafana göre takıl :D

Geri