Merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tosbega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tosbega

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkse merhaba Bayram ben konyada yaşıyorum 30 yaşındayım aranızda yeniyi. Ve kalmayı da düşünüyorum :) 1.4 turbo 1.6 turbo astra j otomatik düşünüyorum yardımcı olursanız çok memnun kalacağım saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cvp: Merhabalar

hoş geldiniz,eski bir 1.6 T kullanıcısı olarak yıllık 8-10 bin km yol yapacaksanız ve bunu uzun yolda yapacaksanız 1.6 T alın yoksa diğer türlü yakıt sizi üzer.

ulas79' Alıntı:
hoş geldiniz,eski bir 1.6 T kullanıcısı olarak yıllık 8-10 bin km yol yapacaksanız ve bunu uzun yolda yapacaksanız 1.6 T alın yoksa diğer türlü yakıt sizi üzer.

Teşekkürler yalnız 1.4 t ya da 1.6 t olsa bile lpg olacak sıkıntı olur mu yine ? Birde otomatiği nasıldır bilginiz var mı ?

Cvp: Merhabalar

Tosbega' Alıntı:
ulas79' Alıntı:
hoş geldiniz,eski bir 1.6 T kullanıcısı olarak yıllık 8-10 bin km yol yapacaksanız ve bunu uzun yolda yapacaksanız 1.6 T  alın yoksa diğer türlü yakıt sizi üzer.

Teşekkürler yalnız 1.4 t ya da 1.6 t olsa bile lpg olacak sıkıntı olur mu yine ? Birde otomatiği nasıldır bilginiz var mı ? 

[quote pid='310631' dateline='1476003776']
otomatiğini 50 bin km kullandım bir sıkıntı çıkarmadı,1.6T ler lpg uyumlu değil belli km sonra sübap eritiyor bunu önlemek için çelik sübap ve yağlı sistem lpg kiti öneriyorlar
[/quote]

Geri