Merhabalar

Ynt: Merhabalar

Değerli abilerim ve arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var bayiler konusunda kafam çok karıştı  ::) Hangi bayi ile anlaşmalıyım?
Mar/Eyüp, Odak/Bayrampaşa, Gerçek/Beşiktaş

Cihangir_87 link' Alıntı:
Değerli abilerim ve arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var bayiler konusunda kafam çok karıştı  ::) Hangi bayi ile anlaşmalıyım?
֖ncelikle hazirda hangi bayide arac olduguna bakin.
Eger hazirda yoksa istanbulda en cok satis yapan odak tercih edebilirsiniz.

֖ncelikle hayırlı olsun.Bende sport pakete + afl ekletmek istemiştim ve 6 ay süre vermişlerdi ve araç geldiğindeki satış fiyatından satacaklardı siz bu konuda konuştunuzmu çünkü ben iyi ki vazgeçmişim 10 milyar kadar zam geldi araca ?

Şuan için zaten ilk gelecek olan 2014 ler içinde Cosmo donanımlı araç yokmuş ve sunroof + navi 650 eklediğimde de araç özel siparişe girecekmiş bu sebepten enaz 2 ay bekleyeceğim. Durum bu oluncada fiyat sabitlemesi yapamıyorlar haliyle, oyüzden fiyat konusundaki değişkenliği göze aldım. Ben sadece aracı beklerken olan süreçte ve satış sonrasında da ilgilenecek bir bayi tercih etmek istiyorum.

Şuan için zaten ilk gelecek olan 2014 ler içinde Cosmo donanımlı araç yokmuş ve sunroof + navi 650 eklediğimde de araç özel siparişe girecekmiş bu sebepten enaz 2 ay bekleyeceğim. Durum bu oluncada fiyat sabitlemesi yapamıyorlar haliyle, oyüzden fiyat konusundaki değişkenliği göze aldım. Ben sadece aracı beklerken olan süreçte ve satış sonrasında da ilgilenecek bir bayi tercih etmek istiyorum.
O cok onemli degil arkadasim nasil olsa garantili istediginiz bayiye goturebilirsiniz.
Benim tercihim odak tan alin o zaman.

welllcommee

welllcommee

welllcommee

güzel bir araç seçimi yapmışsınız inşallah kısa sürede aracınıza kavuşursunuz

Herkeze teşekkür ediyorum. Bugün Bayrampaşa Odak ile anlaştık ve aracımın siparişini verdim. Artık gelmesini bekleyeceğiz bakalım. Uzun bir bekleyiş olacak ama sonu güzel olacak inşallah  :)

2014 Opel Astra J HB, Beyaz, 1.4 Turbo, Cosmo, Sunroof + Navi 650 + Infinity Ses Sistemi

Geri