Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ercan22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Merhaba

welllcommee

Hoşgeldiniz. Edirne de 3.5 yıl öğretmenlik yaptım 2013 Şubatta ayrıldım :) Tava ciğeri acaip özledim :)

welllcommee

Hoşgeldiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

welllcommee keyifli ve aktif forumlar dilerim :)

Özlediğin şeye bak?
Sakatadçıya git,Yarım Kilo Dana Ciğer al.Çok keskin bıçakla ciğerleri filato yapar gibi(yani sıyırır gibi kes) kes zarlarını zaten bıçak kesmez zarı sıyırt at.Sakın ciğerleri yıkama.Orta boy tavaya üç parmak Ayçiçek yağı koy çok kızdır,Ciğerleri kızgın yağa at yedi sekiz dakida al sana Edirne Ciğeri (takıldığın yer olursa 05434818287).Yağı ikinciye sakın kullanma imha et.
Diğer Arkadaşlarada Teşekkürlerim Sunarım.

metinmb407 link' Alıntı:
Hoşgeldiniz. Edirne de 3.5 yıl öğretmenlik yaptım 2013 Şubatta ayrıldım :) Tava ciğeri acaip özledim :)

welllcommee hemşerim bende Edirneliyim Edirne candır  greatt

Ercan22 link' Alıntı:
֖zlediğin şeye bak?
Sakatadçıya git,Yarım Kilo Dana Ciğer al.ևok keskin bıçakla ciğerleri filato yapar gibi(yani sıyırır gibi kes) kes zarlarını zaten bıçak kesmez zarı sıyırt at.Sakın ciğerleri yıkama.Orta boy tavaya üç parmak Ayçiçek yağı koy çok kızdır,Ciğerleri kızgın yağa at yedi sekiz dakida al sana Edirne Ciğeri (takıldığın yer olursa 05434818287).Yağı ikinciye sakın kullanma imha et.
Diğer Arkadaşlarada Teşekkürlerim Sunarım.

Başka yerin ciğeriyle olmuyor beya aynı tadı vermiyor Tekirdağ da da ciğerci var Edirneli kendisi ama  oranın hayvanı olacak.

Edirne deki gibi olmuyor ustad :)

welllcommee welllcommee

Geri