Mercekler Yamuk Yumuk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeNcO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GeNcO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımda Sonar marka Angel far sistemi var fakat mercekleri yamuk yumuk bakıyor ve gece araç kullanmak gerçekten çok sıkıntı olmaya başladı önüme gelen sellektör atıyor ve çok yukarı gösteriyor. 1-2 kısıye gittim ama yapamıyorlar tavsiyeniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler :/

Elinden geliyorsa kendin ayarla, eski aracımda sonar angel vardı, en yüksek ayarda farlar direk yere bakıyordu.. Ayar tutmuyordu. en son farları söküp kendim ayarladım. Eğer Tigra farı ile aynı yapıdaysa, içinde gergi yayları var.. onların düzgün olması lazım..mesala alt ucu çıktıysa farlar yukarı bakar.. İç kısmını düzgün bir şekilde sabitledikten sonra.. Gerekirse farın bağlantı ayaklarının altına takviye yaparak, ayarlayabilirsin. Ben tamponun altındaki ayakların altına yarım cm lik lastik takoz koyarak montaj yapıp farları yükseltmiştim en son.

bence çıkma h7 mercek(valeo-hella) alıp monte edin hem de kaliteli mercek ile güzel aydınlatma elde edersiniz. biraz uğraştırır ama sağlıklı bir aydınlatmanız olur.

Geri