Mercedes CLK 200

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daf95xf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daf95xf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 1997 model CLK 200 almayı düşünüyorum ileriki zamanlarda nedir ne değildir pek fazla bilgim yok.Nette bir tane buldum ama sorgulatınca icra dairesi tarafından rehinli olduğunu öğrendim.Piyasası hakkında da net bir bilgim yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...18-bin-km-de-masrafsiz-clk-200-40544003/detay nette şunu gördüm çok hoş.

6 ay boyunca bu arabaya ve bmw 3.20 ci 'a baktım sadece ama kesinlikle bulamadm arkadaşımın babası mercedes yedek parçası satıo o şeklde bile temizine ulaşamadm karar deiştrdm bende başka çarem kalmadı ama nasl bi his içinde olduğunu anlayabiliorm :))) ama bulabilirsen temiz bitane kaçrma çok özel ve güzel arabalar bunlar...

çok güzel bir araçdır tavsiye ederim.. kupası yani kasası temiz olsun yürüyeni temiz olsun motorunun km si orjinal olsun ona dikkat et.. mercedeslerde bil hassa eskilerde çok km ile oynarlar.. hiç opel vw mantığıylada düşünme 150-160 bin km ye kadar bak.. mercedes motoru temiz ise zamanında tüm bakımları yapılmışsa 400-500 bine kadar götürür..
yada km si yüksek bir mercedes al ucuz olur.. bir köşeyede 2-3 bin tl parayı hazır et arabayı alır almaz motoru bir güzel sıfırla ve bin..

inan bunca şeyi başka araba olsa yazmazdım ama mercedes heleki clk buna değer.. ömürlük araçlar sadece imkanın varsa cabriosunu al derim..

çok güzel bir araçdır tavsiye ederim.. kupası yani kasası temiz olsun yürüyeni temiz olsun motorunun km si orjinal olsun ona dikkat et.. mercedeslerde bil hassa eskilerde çok km ile oynarlar.. hiç opel vw mantığıylada düşünme 150-160 bin km ye kadar bak.. mercedes motoru temiz ise zamanında tüm bakımları yapılmışsa 400-500 bine kadar götürür..
yada km si yüksek bir mercedes al ucuz olur.. bir köşeyede 2-3 bin tl parayı hazır et arabayı alır almaz motoru bir güzel sıfırla ve bin..

inan bunca şeyi başka araba olsa yazmazdım ama mercedes heleki clk buna değer.. ömürlük araçlar sadece imkanın varsa cabriosunu al derim..

mercedes in motoru öyle 2-3 bin liraya sıfırlanmaz :D

1- Bu tür arabaların modeli ve ederi ne olursa olsun, şartlanmış cahil kesimlerce düşmanınız hiç bir zaman eksik olmaz. Ne yazık ki bu arabanın iki katı fiyatına satılan yerli bir araca binenlere gariban, bu araca binenlere ise kodaman deniyor.
2- Aracın fiyatı iyi ama yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı böyle bir araca sahip olmak istemem, o nedenle sadece hayallerimi süsler :(.
3- Bu tür araçların motor rektefiyesi için önerilen miktar az. O rakamlara neredeyse aracın ağır bakımları yapılır.

3.000 TL'ye sadece ağır bakımları yapılıyorsa bu beni çok korkutur :) Ama yine de kafaya taktım 1-2 sene içerisinde inşallah kavuşurum.1-2 sene biner sonra yeni hayaller peşinde koşarım :)

Savaş abiye katılmamak elde değil.Yanlız bmw ile mukayese etmemeni öneririm.Buna 30 sene binersin bmw 5 senede elinde patlar

motoru en kötü 8-10 bini bulur bunların. 20 liralık işe Mercedese bindiğin için 100 lira isterler, öyle bir durum :D Kompressor olanını km si düşük temizini almak lazım yoksa büyük risk alınmış olur..

3.000 TL'ye sadece ağır bakımları yapılıyorsa bu beni çok korkutur :) Ama yine de kafaya taktım 1-2 sene içerisinde inşallah kavuşurum.1-2 sene biner sonra yeni hayaller peşinde koşarım :)
Mukayese açısından bir de Opel yetkili servisine "Vectra B lerin ağır bakımları kaça yapıyorsunuz" diye sor. Ama sanayide bir dükkanda kalitesiz yan sanayi yedek parçalarla bu aracın bakımlarını yaptırırım dersen o zaman durum değişir.

Geri