Mercedes CLK 200

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daf95xf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ömer malüm araç toplarken sık sık hurdacıları ziyaret ettim. Mercedes adını duyunca bile adamların gözlerinin daha değişik parladığına çok şahit oldum. Sen Anadol'u toplarken bu hususlara dikkat etmedin mi? Aradığın ürünün yenisinin kaç lira olduğunu, önemini, kolayca bulunup bulunmadığını bilenlerin eline düştünmü yandın demektir. Ben hep ikinci ellerle idare ettim, o nedenle sanayilerden çok çektim, karamsarlığım ondan olsa gerek.

Zaten öyle Mercedese biniyorsan zenginsindir, ama bak abi benim bildiğim 1996 dan beri aracın son susturucusu bile değişmedi diyorum, temiz bir araç bulursan, kaza bela olmazsa, uzun süre binersin!

Valla zengin işi,burjuva işi ne derlerse desinler ben o zevki tatmak istiyorum :)

Zaten öyle Mercedese biniyorsan zenginsindir, ama bak abi benim bildiğim 1996 dan beri aracın son susturucusu bile değişmedi diyorum, temiz bir araç bulursan, kaza bela olmazsa, uzun süre binersin!

Temiz bir araçta marka zaten ikinci planda kalıyor. Ben 1975 model 1700 Record'a 17 sene kadar bindim, klasik tabirle sadece yağ/su koyarak sorunsuzca bindim diyebilirim. Temiz aracın tadı bir başkadır.

Valla zengin işi,burjuva işi ne derlerse desinler ben o zevki tatmak istiyorum :)

Bence insanlar tatmak istedikleri zevkleri imkanları dahilinde tatmalıdır. Temizini bul binebildiğin kadar bin. Yanlız uyarmakta fayda var, bu tür araçlar alışkanlık yapar bir daha canın bu araçtan inmeyi istemez ;).

yapmayın abicim ya söylemiyim dedimde arkadaşımın sitesindeki apartman görevlisinde namıdeğer halkdilinde kapıcı 190e var :)

190e dediğiniz araç 6-7 bin tl ye bulursunuz rahat temizinide 10 bine kadar rahat bulursunuz gibime geliyor o kadar abartılıcak bir araba değil.. 190e var diye bir parçacı beni zengin sanıcaksa ben o parçacıya gülerim onada aynen şunu söylerim kardeş senin aracın ne kadar desinki 20 bin tl 30 bin tl ben aldım derim 7 bin tl ye hangimiz daha zengin :D

türk milleti mercedes e biniyor derrr :D parayı buldu der hatta bide küçük bi semtte tanındığınız biyerde oturuyorsanız işiniz zor :D
96 model e200 wardı bizde muhteşem bi araçtı emektardı yaklaşık 2 sene kullandım ve o rahatı hiç bi araçta bulamadım daha hiç bi sorunda çıkarmadı...
zaten 2008 de sattık 70.000 km deydi... kullanılmadı gibi bişi..

Bence insanlar tatmak istedikleri zevkleri imkanları dahilinde tatmalıdır. Temizini bul binebildiğin kadar bin. Yanlız uyarmakta fayda var, bu tür araçlar alışkanlık yapar bir daha canın bu araçtan inmeyi istemez ;).

benim hep aklımın bi köşesinde abi bu araçlar, bazen diyorum astra elimde patlayacağına merso patlasın :) emeklilik günlerim gelince elde anahtar oynar dururum..

mercedes patlamaz elde.. bende çift tampon 280s ler vardır onları severim sec kasada çok klassdır... tabi para yetmez ama cl kasada çok güzeldir.. ben tek bunları seviyorum mercedesde.. cls de güzel ama sadece hayal benim için..

Geri