merak ediyorum opel neden formula 1 de yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan misyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

misyon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
renault bmw mercedes lotus ferrari ve biçok sponsor var acaba gm teknoloji simi yetmiyor yoksa para olaylarımı ağır geliyor anlayamadım araştırma yaptım cevabını bulamadım

kimse bilmiyor herhalde

formula 1 i takip ediyorsanız, yaşanılan ekonomik buhranı da biliyorsunuzdur. Cevap basit, çoğu binek araç markası f1 de neden yoksa opel de o yüzden yok. Siz opel ile f1 deki fabrika takımlarını bir tutuyorsanız yorum yapamam. Renault örneğini verirseniz, istisnalar kaide bozmaz. Buna yapılan masraf yerine konumlandırma yapılmalıdır. Örneğin volvo diyince akla ilk gelen nedir? Yada ferarri denilince? Yada volkswagen(eskiden). Opel de bir konum seçip oraya yatırım yapmalı.

Buna yapılan masraf yerine konumlandırma yapılmalıdır.

katılıyorum.
ayrıca F1'e gelene kadar başka motorsporları var :)
wtcc'de Opel zaten var, mesela ralliye de katılabilir.

haklısınız ama gm çatısı altında birçok marka var ve f1 haricinde hemen hemen tüm otomobil yarış organizasyonlaında opel markasını görüyorum bence f1 daha prestijli ve dünyada daha ilgi çeken otomobil yarışı yok opel markasını sevdiğim için neden olmasın diye düşündüm sadece

Rallilerde Opel yok.Teknoloji Yetmiyo Opelin Raliye :D

opel yarış organizasyonlarına küs.

80 lerde hakkını yemişler o zamandan beri katılmıyor organizasyonlara.

bizi opel,izmir fabrikasına geziye çağırdığında sprmuştuk neden opel f1 de yok diye?ordaki yetkilide opel o parayı satışsonrası müşteri memnuyitine ayırıyo demişti..:D satış sonrası müşteriler baya bi memnun oluyo ama türkiyede değil sanırım:D:Do para buraya gelmiyo demekki

Para işi sanırsam..

bizi opel,izmir fabrikasına geziye çağırdığında sprmuştuk neden opel f1 de yok diye?ordaki yetkilide opel o parayı satışsonrası müşteri memnuyitine ayırıyo demişti..:D satış sonrası müşteriler baya bi memnun oluyo ama türkiyede değil sanırım:D:Do para buraya gelmiyo demekki

müşteri memnuniyetini göremediğize göre para yok demek ki :D

Geri