Mehmet Ali Birand...İzleyin yarılmazsanız,paranız iade..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akduman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son düzenleme:
gaflar komik ama devleti dolandırmış içerde yatıp çıkmış birinin türkiyenin ne yazık ki en cok seyredilen kanallarından birinde güvenilir bir gazeteci imajıyla ana haber bülteni sunması trajikomik. yazık!

mesut yar war sabahın 06.30da hafta içi hergün star tv de onu izliyorum bn .

gaflar komik ama devleti dolandırmış içerde yatıp çıkmış birinin türkiyenin ne yazık ki en cok seyredilen kanallarından birinde güvenilir bir gazeteci imajıyla ana haber bülteni sunması trajikomik. yazık!
aynen:(

reha 1, aha bu adam 2:D:D üstelik dolandırıcı...

Iceri girip cikanlarin, dolandiricilarin basbakan yapildigi bir ulkede boyle gazetecileri gormek son derece dogaldir....

Iceri girip cikanlarin, dolandiricilarin basbakan yapildigi bir ulkede boyle gazetecileri gormek son derece dogaldir....

ne yazık ki haklısın :(

Yahu ben gülelim neşemizi bulalım dedimm..Siz hemen siyaset yapıyorsunuz.. :) Bırakın bunları eğlenmenize bakın..Hırsız Aydın Doğan'ın,hırsız spikeri olur tabii..

Paylaşım için teşekürler Sıgoş,görüşemiyoruz bu aralar:)

paylaşım için teşekkürler.bi önerim olacak sabahları saat 7 gibi akşamları da saat 18:30 gibi alem fm de nihat sırdarın programı var.ben resmen bağımlısı oldum adamın.şiddetle tavsiye ederim.

Geri