Megan2 çok savuruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihatcankoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracıın sizi üzeceiğni sanmıyorum parçası ucuz motoru pek sorun çıkartmaz yakıtı iyi perf. tatmin edici düzeyde Allah güle güle kullanmak nasip etsin

Çok sağol abicim
temiz bir vectra-a gt hiçbişeyi değişmem ama devir ekonomi devri

boşver ya en azından daha yeni bi araba öyle düşn :good:

reno kardeşim lafımı olur :D

Nasipse artık renoya bınmiyeceğiz salı günü bir mazda var onu düşünüyoruz
Ne de olsa japon :D

megane savuruyor mu?bende astra g den megane 2 sedana bindiğimde yol tutuş konusunda astradan daha iyi olduğunu düşünmüştüm..hatta öyle..

bizde 2005 de megane II aldık 2009da yeni makyajlı kasayı aldık performanstan yakıt tasarrufuna yol tutuşuna çok tatminkardı sizin araçta bir sorun olabilir...güle güle binin allah kaza bela vermesin

Savuran Megane 2 HB mi Sedan mi,Hb yol tutusu bence gayet tatminkar hatta suan AStra H hb den daha iyi diyebilirim.Astra H hb eger sport tusu yoksa gercekten cok vasat.Asiri yuksek ve virajlarda cok fazla yatiyor Konyadan Antalyaya giderken Toroslarda adete diger araclarin 80 le 90 la girdigi viraja 60-70 le anca giriyordum,CorsaC bile daha iyi yol tutuyor sonucta yere daha yakin ondan da olabilir.

Opelin sert amartısorlerınden sonra meeganın amartısorler yumusak gelebılır, bırde 205lıklerden sonra deneyın bakalım ne olcak..

Savuran Megane 2 HB mi Sedan mi,Hb yol tutusu bence gayet tatminkar hatta suan AStra H hb den daha iyi diyebilirim.Astra H hb eger sport tusu yoksa gercekten cok vasat.Asiri yuksek ve virajlarda cok fazla yatiyor Konyadan Antalyaya giderken Toroslarda adete diger araclarin 80 le 90 la girdigi viraja 60-70 le anca giriyordum,CorsaC bile daha iyi yol tutuyor sonucta yere daha yakin ondan da olabilir.

Kullandığınız astra h heralde pertten dönmeydi.

Bu arada yükseklik o kadar öenemli etken değil bence.Focus 2 arkadan bakınca leylek gibi duruyor ama direksiyonun başına geçtiğinde tepkileri çok iyi.

Geri