Megan2 çok savuruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihatcankoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kullandığınız astra h heralde pertten dönmeydi.

Bu arada yükseklik o kadar öenemli etken değil bence.Focus 2 arkadan bakınca leylek gibi duruyor ama direksiyonun başına geçtiğinde tepkileri çok iyi.

astra hb le 140la gırdıgım S vırajları var bır gram kıç atmıyor araba nasıl vasat oluyor bende anlamadım ..:cool:

Kullandığınız astra h heralde pertten dönmeydi.

Bu arada yükseklik o kadar öenemli etken değil bence.Focus 2 arkadan bakınca leylek gibi duruyor ama direksiyonun başına geçtiğinde tepkileri çok iyi.
cidden focus leylek gibi duruyor ama çıkamadığı viraj yok arkadaş,hiç sürmedim ama direksiyonun başına geçsemde dıştan görünümü aklıma geldikçe asılmam heralde:D

Savuran Megane 2 HB mi Sedan mi,Hb yol tutusu bence gayet tatminkar hatta suan AStra H hb den daha iyi diyebilirim.Astra H hb eger sport tusu yoksa gercekten cok vasat.Asiri yuksek ve virajlarda cok fazla yatiyor Konyadan Antalyaya giderken Toroslarda adete diger araclarin 80 le 90 la girdigi viraja 60-70 le anca giriyordum,CorsaC bile daha iyi yol tutuyor sonucta yere daha yakin ondan da olabilir.

Megane ı bilmem de astrayı çok iyi biliyorum astraya yol tutuş konusunda vasat ya da yetersiz diyen biri ya arkadaşın dediği gibi aracında sorun vardır ya da viraja yanlış giriyordur..

bende bindim tam tersi çok iyi yol tutuyor bence ;)

o araba sırfı saklama kabı ya...gerçektende çok savuruyor virajda çizgiyi yakalamak çok zor...

Savuran Megane 2 HB mi Sedan mi,Hb yol tutusu bence gayet tatminkar hatta suan AStra H hb den daha iyi diyebilirim.Astra H hb eger sport tusu yoksa gercekten cok vasat.Asiri yuksek ve virajlarda cok fazla yatiyor Konyadan Antalyaya giderken Toroslarda adete diger araclarin 80 le 90 la girdigi viraja 60-70 le anca giriyordum,CorsaC bile daha iyi yol tutuyor sonucta yere daha yakin ondan da olabilir.
içecek olarak ne kullanıyorsunuz :D astra focus bunlar c segmentinin en iyi yol tutan araçlarıdır...megane ise tam tersi astra focustan yol tutuşunda çok geri bir araçtır...;);)

Megane 2 fazla savurmaz, ya tekerlekler eskimiştir, ya da arka takımda eskime vardır.
abi megan 2 sedan arkadan savrulma eğilimine fazlasıyla sahip c4 le girdiğim ve cok rahat döndüğüm tatlı bir viraja megan 2 ile girdim neredeyse takla atıyordum zaten şu ana kadar hayatımda kullandığım en dandik araba megan 2 diyebilirim ne yolda duruyor,ne konfor var ,ne emniyet var frene hafif dokunuyorsun sözde abs var araba kazık gibi çakılıyor, ıslak yolda adamın başına iş açar o fren sistemi, insan araç sürerken azıcık da keyif almalı megan tam bir işkence maalesef ve dediğim gibi berbat ötesi bana göre ...

Şirkette kullandıgımız megane II sedanın yol tutuşu banada hiç güven vermiyor, yumuşak suspansiyon nedeniyle her an savrulacak hissi veriyor, bu nedenle kullanırken limitlere bile zorlamaya korkuyorsun

abi megan 2 sedan arkadan savrulma eğilimine fazlasıyla sahip c4 le girdiğim ve cok rahat döndüğüm tatlı bir viraja megan 2 ile girdim neredeyse takla atıyordum zaten şu ana kadar hayatımda kullandığım en dandik araba megan 2 diyebilirim ne yolda duruyor,ne konfor var ,ne emniyet var frene hafif dokunuyorsun sözde abs var araba kazık gibi çakılıyor, ıslak yolda adamın başına iş açar o fren sistemi, insan araç sürerken azıcık da keyif almalı megan tam bir işkence maalesef ve dediğim gibi berbat ötesi bana göre ...

frene basınca mübarek camdan çıkıcak gibi oluyor buna albea freni takmışlar :D

he birde fren olayı var doğru zank diye duruyor yan taraftakiler ve arkadakiler koltukla torpidoya yapışıyolar :D

Geri