Eyvallah.
Durumu netleştirdin güzel oldu.
Durumu netleştirdin güzel oldu.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanşı aracınız 1999 model mavi olmalı,teşekkürler konuyu tamamen okudum ve anladığım kırmızı silikatlı olanından kullanmam gerekiyor çünkü suan 4/3 kırmızı antifiriz
yaklaşık 20000 km önce motor yapıldı ve kırmızı antifiriz doldurmuşlar ben üstüne bıraz mavi ekleme yaptım yani şuan 4/3 kırmızı peki şimdi düzeltiyorum inşallah ilk fırsatta boşaltıp 3 kez su doldurup devirdaim yapana kadar çalıştıracağız ve mavi ile değiştireceğiz doğrumudur ? ayrca teşekkür ederim saygılaryanşı aracınız 1999 model mavi olmalı,
konuyu yanlış anlamayın motor ve aksam alaşımları radyatör su pompasına kadar kullanılan malzemeye göre motora tavsiye edilen antifriz var buda 2001 öncesi mavi sonrası kırmızı(aslında portakal rengi tam kırmızı ile karıştırılmasın VW için olan
Arabayı sıfır aldığımızda içindeki pembeydi zaten yaw? acaba senin portakal dediğin renkmi oopel dexcool portakal rengi veya glysantin g34,
G12 pempe VW ler için,en güzeli kafan karışmasın pahalı değil opel orjinalı
Vay arkadaş bu iş memleket meselesine döndü yeminle...