Mavi Gsi nin Mavi Corsa Gsi si:))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
06cey66' Alıntı:
kendi arabasina cok benziyo diyemi ?? :D ama gercekten guzel

+58 eski arabama çok benziyor. hem de çoook :)

ufak arabalarda parlament mavisine hastayım heleki bu corsada mükemmel durmus güle güle kullan arkadasım

abi jantlar arabaya yakışmamış

alper konuya uzak kalmıs arabayla ugrasıyor bu ara motoruna lexmaul taktırıyor dertlı bu ara onla ugrasıyor bundan sonra daha da ıyı oalcak makınesı lexmaul+chıp takılıyor bronz baskı balata yapıyor bayaga ugrasıyor bu ara yukluyor arabayı ıyıce emsalsız olacak gıbı onun ıcın burdakı yorumları okuyamıyor heralde Allah nazardan saklasın...

weSti555' Alıntı:
ewet sesi super opelin imprezası yarın sabah bulusuyoruz insallah tech-1 e baglıycaz emre sende gelecekmisin bir iki fotograf daha cekeriz kısmet olursa.

kardeşim çok özür diliyorum eskişehire işe gelmek mecburiyetinde kaldım... çalıştığım yerde telefon kullanımıda yasak olunca sana ulaşamadım:( lütfen kusuruma bakma...
en kısa sürede görüşürüz insallah!

Bu arada oğuzun dediği gibi kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyorum... Valla arabayı bıraktım ve eskişehire geldim motorda yapılacak oynamaların yanında bilstein amortisörlerim geldi onlarıda takacaklar:D
Sağolsun oğuz arkadaşım ben yokken arabayla benden daha çok ilgileniyo...
Artık nasıl bişey ortaya çıkacak bende çok merak ediyorum:D

JOCCO' Alıntı:
+58 eski arabama çok benziyor. hem de çoook :)

aynısı walla ben o sandım :eek:

Evet zaten ben arabayla gezerken sormuşlardı angelları niye söktün diye:D bende hiç takmadığımı söylemiştim :( Sonra dediler sen opelim.nete üye değilmisin diye meğer benimkinin aynısı bu sitede varmış... Ama zannedersem kaputun panjur kısmı uzatılmamıştı ve arabaların renkleriyle jantların tonları biraz farklıydı ve en önemlisi benim angellarım yok :(

.

harun_hu001' Alıntı:
bir gsi furyasıdır devam ediyor

maşallah güle güle kullanın

Valla çok haklısın harun.Bende bu furyaya kapılmamak için kendimi zor tutuyorum.Bir yarım al diyor diyer yarım alma.Bir gün kafam atacak alıcam bir tane gsi ama ne zaman bilmiyorum.Cdti'yi satıp onu almak mantıklı gelmiyor.Hedefim satmadan almak ona çabalıyorum.

Geri