marş dinamosu

geographer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.

benim astra ilk çalıştırmada motor çalışır çalışmaz çok tiz bir ses geliyor.sanırım marş dinamosundan.şu anda ustaya yada servise gösterip ne olduğunu anlamam mümkün değil.motor ısındığında tekrar çalıştırdığımda o ses kayboluyor. bana yardımcı olabilir misiniz?araba 44.000 de

sanırım kimsenin bir fikri yok

marş motoru sökülüp yağlanması gerekli.şimdilik idare eder sizi.tabi oysa..yada v kayış civarından da gelebilir...

burclarındanda olabilir

marş motoru olsa sıcak soğuk farketmez yapar aynı sesi yapar başka bişey var triger kayış rulmanları veya v kayış bölümünden geliyorr.

fikirleriniz için tşk ederim.en kısa anda bir ustaya göstereceğim. astrayı alalı 8 ay kadar oldu. şu ana kadar bir sorun olmamıştı. umarım büyük bir sorun değildir.

arkadaşlar dün astrayı sanayiye götürdüm. usta dinledi denedi. en son marş dinamosunu sökelim dedi. söktü inceledi ve içindeki bazı parçaları değiştirdi tamir seti varmış. valeo marka orjinal fransız malı yedek parçaları taktı. şimdi sorunsuz çalışıyor. gitmişken şarj dinamodunu kontrol ettirdim ustamın dediğine göre saat gibiymiş:)

park lambalarım led ampulmuş mavi ışık versin diye.ısa ömürlü oluyorlarmış.bunları çıkardık normal park lambası taktık.

aküyü kontrol etti. ve genel bir elektrik donanım kontrolu yapıldı.

50 ytl parça ve 20 ytl işçilik verdim.ucuz olmasa da pahalı da değil sanırım orjinal parça için.paylaşmak istedim

arkadaşlar dün astrayı sanayiye götürdüm. usta dinledi denedi. en son marş dinamosunu sökelim dedi. söktü inceledi ve içindeki bazı parçaları değiştirdi tamir seti varmış. valeo marka orjinal fransız malı yedek parçaları taktı. şimdi sorunsuz çalışıyor. gitmişken şarj dinamodunu kontrol ettirdim ustamın dediğine göre saat gibiymiş:)

park lambalarım led ampulmuş mavi ışık versin diye.ısa ömürlü oluyorlarmış.bunları çıkardık normal park lambası taktık.

aküyü kontrol etti. ve genel bir elektrik donanım kontrolu yapıldı.

50 ytl parça ve 20 ytl işçilik verdim.ucuz olmasa da pahalı da değil sanırım orjinal parça için.paylaşmak istedim
rakam gayet güzell.hadi hayırlı yolculuklar.sorun çıkmaz artık.tekarar bize bilgi verdiğin için teşekkürler

bu rakamlar güzel degil süper keske oyle bir ustada biz bulabilsek için rahat olsun arkadasım keyifl sürüsler.

Geri