• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

manifold değişimi sonrası olanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet637
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet637

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
İyi günler herkese astra j 1.4t a14net cosmo benzinli aracım var 2011 model yağ soğutucu gm ile değiştim o anda manifoldda çatlak olduğunu gördük ama hiç bir şikayetim yoktu çekişte itmede vs sonra manifoldu yansanai ile turbocuda değiştirdim ve sonrasında araçta turbo bazen iyi çalışıyor ama bazen atmosferik gibi düşük devirde daha iyi çalışıyor bazen itip bırakıyor itmeyi hava testi kaçak testi vs kontrol ettirdim aküm sağlam aracımın başka değişen hiçbir şeyi yok turbonun kendisi sağlam sadece turbo değişti yani usta buji bobin olabilr dedi ama öncesinde dediğim gibi manifolddan önce hiç bir şikayetim yoktu turbocu zaten turbon iyi ama manifoldu değiştik sadece dedi orjinal ayarını yaptım dedi sonrasında çözemedim ne önerirsiniz eski manifoldu kaynak yaptır diyen var vs
şimdiden teşekkür ederim erinmeden okuyana uzun oldu biraz

İyi günler herkese astra j 1.4t a14net cosmo benzinli aracım var 2011 model yağ soğutucu gm ile değiştim o anda manifoldda çatlak olduğunu gördük ama hiç bir şikayetim yoktu çekişte itmede vs sonra manifoldu yansanai ile turbocuda değiştirdim ve sonrasında araçta turbo bazen iyi çalışıyor ama bazen atmosferik gibi düşük devirde daha iyi çalışıyor bazen itip bırakıyor itmeyi hava testi kaçak testi vs kontrol ettirdim aküm sağlam aracımın başka değişen hiçbir şeyi yok turbonun kendisi sağlam sadece turbo değişti yani usta buji bobin olabilr dedi ama öncesinde dediğim gibi manifolddan önce hiç bir şikayetim yoktu turbocu zaten turbon iyi ama manifoldu değiştik sadece dedi orjinal ayarını yaptım dedi sonrasında çözemedim ne önerirsiniz eski manifoldu kaynak yaptır diyen var vs
şimdiden teşekkür ederim erinmeden okuyana uzun oldu biraz

Yan sanayi Manifold daha Dayanıklıdır. Ancak wastegate klapesi takılma yapabilir. Buji Bobin turbo Selenoid valfleri sağlıklıysa sorun klapede olabilir. Biraz kullanın belki alışabilir zamanla.

o klepe dediğiniz wastgate dedileri mi şayet o ise onun ayarını nasıl yapacaz

o klepe dediğiniz wastgate dedileri mi şayet o ise onun ayarını nasıl yapacaz

Wastegate çubuğunu çevirerek ayarı yapılır. Fakat Wastegate klapesi takılabilmektedir. Zamanla yerine alışır genelde.

• Beğen
Tepkiler: ahmet637
Geri