Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırmızı EP80 yağ var. Eskiden forumda olan AhmetH abimde söylemişti Opel'in içinden çıkan EP80'in kırmızı olduğunu dün başka bir yerde yine aynı durum söylendi. Biraz araştırdım piyasada satılan ELF EP80 yağında kırmızı olduğunu öğrendim. Opel'in kendi yağıda kırmızıymış.arkadaşlar bende bi usta olarak bu konuyu cok merak ediyorum...benim bildiğimde atf yağı konuluyor cünkü yetkili serviste calıştım ve sıfır aracların satış öncesi son bakımını ben yapıyordum..tüm her nokta kontrol ediliyor ve şanzuman yağı bazen fazla oluyordu akan yağ kırmızı,kırmızı bildiğin atf yağı gibi,kırmızı sea 80 yok.bende söktüğüm şanzumanlarda icinden vişne gibi kırmızı bi yağ cıkıyor halbuki sea 80 numara yağ sarımsı ve cok kötü bi kokusu var vw lerde sea 80 cıkıyor ve şanzumanı sökünce sarı renkte ve iğrenc bir kokusus olan yağ var..ben atf koyuyorum opele madem sea 80 neden mekanik şanzumanda sıfır aracın yağı öle cıkıyor sea 80 ile atf yağını ayırt edecek kadar tecrübem olduğunu sonuna kadar inanıyorum ben.rengi kırmızı olan sea 80 varsa onu bilemem..neden atf konduğunuda o yağı koyan görevli yada müdür yada mühendise sormak lazım..
siz bir önceki sayfada gm in şikayet.com daki yazısını eklemedinizmi gm orda dememişmi biz türkiyede manuel şanzımanlı araçlarımızda atf yağ kullanmıyoruz daha ne arıycaksınızki gm in kendi bunu diyor
GM Türkiye Teknik Departmanımızdan alınan bilgiye göre ülkemizde satışa sunulan manuel şanzumanlı araçlarımızda ATF şanzuman yağı kullanılmamaktadır. Siteniz aracılığı ile müşterimizin iddia ettiği şekli ile araçlarımızda ATF şanzuman yağı kullanılmadığını belirtmek isteriz. Türkiye genelindeki tüm Yetkili Servislerimiz General Motors standartlarında hizmet vermektedirler.
Konuyu şekliyle bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
General Motors Türkiye Ltd. Şti.
Müşteri Hizmetleri
bunu bir önceki sayfada siz eklediniz hayla neyi düşünüyorsunuzkigm demiş zaten son noktayı servis atf dese kaç yazar ayrıca bende yüzlerce siteyi gezdim üç beş site dışında her kez ep80 diyor .