http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=40960
aynı konu hakkında burada yazılanları da okuyabilirsiniz.
aynı konu hakkında burada yazılanları da okuyabilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba bu konuyu hortlatıyım
arkadaşlar şanzıman yağını değiştiriyim dedim değiştiremedimnedenmi koskoca maslak sanayide opel parçacıları atf diyor ep80 ne onu bile bilmiyorlar servislerin hepsi atf diyor hangi ustaya girsem servise tel açalım diyorlar servise açarsan atf diyicek diyroum atf imiş ama diyor
yaw paramızla yağ değiştiremiyoruz iyimi işin komik yanı yağı bulamıyoruz.
ben bu yağı nerden bulurum nasıl alırım varmı bilen netten alabiliceğim bir yer yada parçacı
geçenlerde manuel bor power şanzıman katkısı aldım ustama götürdüm şanzıman yağını boşaltıp katkıyı koymasını söyledim fakat başaramadık.bor power hala duruyor.çünkü mantıken atf yağa manuel bor konulmaz, otomatik bor alsam vites manuel.yani ustayla anlaşamadık.ben 80lik yağ koyarım ama mesuliyet kabul etmem dedi ve konu şimdilik kapandı.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.80 lik yağ koyduran varsa yorumlarını alabilir miyiz?
geçenlerde manuel bor power şanzıman katkısı aldım ustama götürdüm şanzıman yağını boşaltıp katkıyı koymasını söyledim fakat başaramadık.bor power hala duruyor.çünkü mantıken atf yağa manuel bor konulmaz, otomatik bor alsam vites manuel.yani ustayla anlaşamadık.ben 80lik yağ koyarım ama mesuliyet kabul etmem dedi ve konu şimdilik kapandı.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.80 lik yağ koyduran varsa yorumlarını alabilir miyiz?