mahoooo mahooo :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğum günün kutlu olsun kardeşim sevdiklerinle birlikte nice senelere.

nice mutlu yıllara....

doğum günün kutlu olsun abicim...

doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu yıllara

Nice yıllara.:)

Başlığı görünce direk Aykal abi'nin doğum günü başlığı açtığını anladım.:D

iyi ki dogdun mahoni nice mutlu yillara :D

nice nice senelere mahoni inş. sevdiklerinle bir ömür boyu geçirmen dileğiyle ;)

Bu ince düşüncesinden dolayı Aykal`a özel olarak tşk ediyorum ;)
mesajlarından dolayıda Hakan abime,Murat`a,İbrahim kardeşime,Yeliz ablama,Burak`a,Cengiz abime,Bebişim(CeyCeyX)`e,Erkan`a,M.Arslan`a,Hasan`a,Efe`ye,Hüseyin kardeşime,Atomkarınca(Hakan abime),hakan_yucel(Hakan abime),Umut`a,Oktay abime,Halil`e,Emre abime,Serkan kardeşime, | | bK | | (Burak) `a,06BB0504(Burak dostuma) son olarak Kasırga&Burak(Burak)`a ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Birlikte uzun yıllar geçirmek dileğiyle...

Son düzenleme:
Bu ince düşüncesinden dolayı Aykal`a özel olarak tşk ediyorum ;)
mesajlarından dolayıda Hakan abime,Murat`a,İbrahim kardeşime,Yeliz ablama,Burak`a,Cengiz abime,Bebişim(CeyCeyX)`e,Erkan`a,M.Arslan`a,Hasan`a,Efe`ye,Hüseyin kardeşime,Atomkarınca(Hakan abime),hakan_yucel(Hakan abime),Umut`a,Oktay abime,Halil`e,Emre abime,Serkan kardeşime,| | bK | | (Burak) `a,06BB0504(Burak dostuma) son olarak Kasırga&Burak(Burak)`a ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Birlikte uzun yıllar geçirmek dileğiyle...

AMİN kazasız belasız güzel ve sağlıklı günler hepberaber inşaallah cezasızda olsun :)

iyiki doğdun ah be ankarada deilde şimdi burlarda olman vardı dimi :D

Geri