Mahallemizin yeni 111.Yıl Astra H sedan CDTI kocakafalısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan bey kimsesini bana hak vermesini beklemiyorum fakat çok komik durumlarda oluşmuyor değil yani. Bir gün umarım bu aralara gelir ne demek istediğimi anlarsınız.
evet oluşan komik durum şuanki durum yanlış olduğunu bile bile hala bişeyleri savunman komik. şuan haksızca ve acımasızca adamın arabasının fotoğrafını plakasıyla beraber internette yayınlaman ve adama kocakafalı cümlesini kullanan bi tabirler konuşman hiç hoş değil. buna rağmen hala bişeyleri savunman komik.

evet oluşan komik durum şuanki durum yanlış olduğunu bile bile hala bişeyleri savunman komik. şuan haksızca ve acımasızca adamın arabasının fotoğrafını plakasıyla beraber internette yayınlaman ve adama kocakafalı cümlesini kullanan bi tabirler konuşman hiç hoş değil. buna rağmen hala bişeyleri savunman komik.

ama kocakafalı ben ne yapayım :)
Not: bu arada hayatımda doğru dürüst küfür etmedim. Onun yerine koca kafalı der geçerim. Daha sempatik :)

Fotoğrafa tekrar tekrar bakıyorum hata göremiyorum. Yol da geniş hani silme 3 astra sığar. Ayrıca garaj çıkışını da kapamamış. Bir de taşınma esnasında her yerde yapılan bir şey vardır daha önceden kamyonun geleceği yere park yapılmaması için tedbir alınır ve komşular da bunu anlayışla karşılar.

Murat Bey alışkanlıklarınız farkındayız ama iş doğru ve yanlışa geldiğinde adam doğru olanı yapmış, arkadaşların yorumlarına da bakarsak henüz sizinle hem fikir olan da yok. Saygılarımla...

Fotoğrafa tekrar tekrar bakıyorum hata göremiyorum. Yol da geniş hani silme 3 astra sığar. Ayrıca garaj çıkışını da kapamamış. Bir de taşınma esnasında her yerde yapılan bir şey vardır daha önceden kamyonun geleceği yere park yapılmaması için tedbir alınır ve komşular da bunu anlayışla karşılar.

Murat Bey alışkanlıklarınız farkındayız ama iş doğru ve yanlışa geldiğinde adam doğru olanı yapmış, arkadaşların yorumlarına da bakarsak henüz sizinle hem fikir olan da yok. Saygılarımla...
sonuna kadar katılıyorum dediğiniz gibi garajda yok orda bi duvar var. duvar açılıyorsa bilemiyorum ama :)
BURDA YANLIŞ OLARAK GÖRDÜĞÜM TEK ŞEY DOĞRU OLANI YANLIŞ DİYE KONU AÇMAKTIR. VE HALA YANLIŞI SAVUNMAKTIR.

Pes diyorum Murat Bey.Bu kadar yorumdan sonra açtığınız konuyu hala savunabiliyorsunuz.Birde başkalarının yapmış olduğu hataları söyleyerek kendi hatanızı doğruymuş gibi göstermek en acı kısmı (İki yanlış bir doğru yapmaz).Bence şapkayı önünüze alıp biraz daha düşünerek ve sakin bir şekilde yorum yazmanız gerekiyor.

Konu forum kurallarımız gereği kapatılmıştır.

04- Kişiler hakkında küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.
19-Site içerinde yöneticiler haricinde bir üye diğerine uyarı yapamaz, bir üye hakkında eleştiri içeren bir başlık açamaz. Tartışma yaratacak , forum huzurunu kaçıracak , gruplaşmalara sebep verecek mesajlar yazmak veya başlık açmak yasaktır
26- Online satış , ilan siteleri gibi herhangi bir web adresinde yayınlanan ilan,haber vs ile ilgili link koyarak
site üyesi olmayan şahıslara cevap hakkı doğurabilecek yorum ve iddialarda bulunulamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri