Mahallemizin yeni 111.Yıl Astra H sedan CDTI kocakafalısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın plakasını deşifre etmişsin, aklıma sahibindende çocuğun yüzünü boyayan adamın vectra ilanı geldi :)

"Sürü psikolojisi" çoğunluk aynı hatayı yapınca zamanla doğru oluyor, bu sefer de doğruyu yapan hatalı olup sırıtıyor. Bu durumun özeti bence bu. Yollar çocukların top oynama alanları değil biliyoruz onun için işin o kısmının savunulacak bir tarafı yok, en güzel parkı söz konusu şahıs yapmış bence de tüm arkadaşlara bu hususta katılıyorum.

Arkadaşımız demiş ben de değineyim bebek arabasıyla kaldırımdan gitmem gerektiğinde ne yapacağım? Yoldan giderek risk mi alacağım?

Ayrıca herkes fotoğraftaki araç gibi tek sıra park etse hiçbir problem olmaz. Son olarak aracını düşünüp te kaldırıma park etmemişse adam yine haklı beyler...

Yahu görende hepiminiz böyle park ediyor sanar :)

"Sürü psikolojisi" çoğunluk aynı hatayı yapınca zamanla doğru oluyor, bu sefer de doğruyu yapan hatalı olup sırıtıyor. Bu durumun özeti bence bu. Yollar çocukların top oynama alanları değil biliyoruz onun için işin o kısmının savunulacak bir tarafı yok, en güzel parkı söz konusu şahıs yapmış bence de tüm arkadaşlara bu hususta katılıyorum.

Arkadaşımız demiş ben de değineyim bebek arabasıyla kaldırımdan gitmem gerektiğinde ne yapacağım? Yoldan giderek risk mi alacağım?

Ayrıca herkes fotoğraftaki araç gibi tek sıra park etse hiçbir problem olmaz. Son olarak aracını düşünüp te kaldırıma park etmemişse adam yine haklı beyler...

yazdıklarınızın hepsine katılıyorum..

ayrıca, araç yeni alındığı için kaldırıma park edilmemiş diye bir imada bulunmuşsunuz.. görende kaldırımı yüksek birşey sanar.. adam ne diye çekinsin ki 10cm'lik yere çıkmaya?

birde inatla, 30 senedir kimse yürümedi kaldırımda, 30 senedir herkes kaldırıma park eder, çocuklar top oynayamadı diye yorumlar yapmıyor musunuz?

garip...

adam doğrusunu yapmış,kaldırımlar yayalara kalsın.

Arkadaşlarımızın da dediği gibi doğru olanı yapmış...

abı galba adam dogru parketmıste dıgerlerı yanlıs parketmıs :)

Valla murat ben yanliş bişey göremedim adam almiş arabasini garaji yoksa nereye park edecek. Kaldirima çikmayarak doğrusunu yapmiş kaldirim yayalar içindir. Bence kocakafa tabirini kaldirimdakiler için kullanman gerekir.

Bence kocakafa tabirini kaldirimdakiler için kullanman gerekir.

Benim garajım var benim için fark etmiyor :)
ben 5 dk duracak olsam bile garajıma sokarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri