peki sen bu kadar yoruma göre hala kocakafalı tabirini kaldırımdakilere mi söylüyorsun yoksa bu astra h nin sahibine mi ?
arkadaşlar bu forumda belki en cok trafik kurallarına uyanlardan birisiyim desem yeridir.
1. Bakın sizler büyük şehirlerde büyümüş olabilirsiniz. Fakat bizim mahallede kaldırım bomboş da olsa kimse kaldırımdan gitmez.
2. Bu arada daha gecen hafta alındı, Ben %100 eminim bu adam kurallar için park etmedi buraya.
3. Bu arkadaş diğer arkadaşlar gibi park etseydi eğer. Mahalledeki trafik akışının içine etmezdi.
a) O gün karşı komşumuza tanışanalar vardı kocaman kamyon bu adam yüzünden yolu kapamamak için 20 mt öteye park etti, Eşya taşıyan işciler 20mt daha zorluk çekti ve bu arkadaş gelmeden önce kamyon gelmişti zaten. (koca kafalı dememin en büyük nedeni de budur.)
b) Mahallemizdeki kale cizgisi olan yere park etti ve gençlerin top oynamasını da engelledi. (Mahalledeki tüm çocuklar bütün gün arabaya şut çekti. Normalde böyle bir şey olsa illaki mahalleden birisi çıkar ve cocuklara uyarıda bulunur sizin top onadığınız yerede oynayın arabalara zarar vermeyin diye ve kimse bişi demedi bu şutlara)
Kısacası Malhallede 100den fazla araç var 99 tanesi kaldırma çıkmış ne yani şimdi bu 1 araba kurallara mı uyacağım diye uğraşıyor Bir park ettiğin yere bak neden tüm mahalle kaldırma çıkmış diye düşün bakalım biraz.
Şimdiye kadar sakindim. Sesimi çıkarmadım ama yani bana öyle bir akıl vermeye çalışıyorsunuz ki profil araçlarınızın resmine bakınca bir çoğunuzun camlar filmli!, Arabalarında basslar gümbüdü gümbüdü, Merceksiz var xeonanlar, Sisleriniz Xenon, Açtığı konulara veya konulara yaptığı yorumlara bakınca azami hızın 120km/saat olduğu otobanda (hadi diyelim %10'luk baraj var. Etsin sana 132km/saat hız) 160 180 200'ler arkadaşlar komik oluyorsunuz bazen. Ben sadece mahallemizdeki bu aracın o şekilde park ederek zaten gençlerin sosyallleşmek için yaptıkları etkinliği, Yük taşıyan insanlara daha zor anlar ve mahallede evine gitmek isteyen insanların yolunu engelleyerek daha fazla yakıt sarfiyatına neden olması problem değil yani bunu mu diyorsunuz.