maaleseff kaza yaptım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan labz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: maaleseff kaza yaptım :(

Geçmiş olsun.. Yine de ucuz atlatmışssınız.. Allah beterınden korusun.

Gecmis olsun
Tampon+ camurluk degisir gibi.

Çok geçmiş olsun

Tamponun dişleri kırılmış değişir çamurlukta iyi bir ustayla düzeltilir gibi duruyor allahtan fara birşey olmamış tampon sıkıntı pek çıkarmıyor far sorun yaratırdı allah korumuş beterinden geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun tampon kesin gibi çamurluk büyük olasılık değişir servis kesinlikle uğraşma taraftarı olmuyorlar

sinez link' Alıntı:
Çok geçmiş olsun tampon kesin gibi çamurluk büyük olasılık değişir servis kesinlikle uğraşma taraftarı olmuyorlar

geçmiş olsun fardada iz var gibi oda değişebilir çamurluk konusunda katılıyorum kurtarılabilir ama servis uğraşmıyor ust taraftan kaput çizgisini taşmış o yüzden uğraşmazlar düzeltmeye gibi..

hepinize iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim allah kimsenin başına vermesin.bugün experle konuştum tamponun bugün otto zenith firmasına tamir için gönderdiklerini yüksek bir ihtimal değişim diyeceklerini söyledi farın dış kısmında çatlak ve küçük kırıklar mevcut onun için exper farın değişmesi gerektiğini söyledi.çamurluk için bişe demediler.onu da servis halletcekmiş bugün 24 saat nöbetçiyim yarın nöbet ertesi iskenderun anıl opel servisine arabamı görmeye ve detaylı bilgi edinmeye gideceğim inşallah çamurluğu onarımla halledebilirler.yarın öğrenince siz opel ailemle paylaşırım.tekrardan herkese teşekkürler..

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

çok geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Geri