çok teşekkür ederim uyarılarınızı kesinlikle dikkate alacağım.umarım bende öyle birşey yaşamam bekliyecez artık...ama benim anlamadığım sizin sol far değiştikten sonra nasıl sağ far beyni yanmış anlayamadım.
İşte benim anlayamadığım şey de o. Araçta hiç bir sorun yoktu. Araba otoparkta park halindeyken gelip biri çarpmıştı. Yani hiç bir şekilde para ödemeden tamamen kaskodan karşılanacaktı. Düşünün sol ön far tamamen kırık halde aracı servise sürerek götürdüm. O sırada bile araçtan herhangi bir uyarı gelmemişti. Bi ampül değişince hata veren araba, kırık fara ses etmedi ya o da ayrı bi olay

. Kendileri kontrol ettiler, değişecek parçaları kendileri belirlediler. Herhangi bir şekilde yok pahalıya gelir o olmasınlık bir durum bile yoktu. Çarpma sırasında bir hata mı meydana geldi de onlar farketmedi, yoksa onlar değişim yaparken mi bir şeyleri yanlış yaptılar hiç bir fikrim yok. Beyinde yanmalık bir durum yoktu aslında, farlar çalışıyodu. Sadece uyarı veriyodu. Araçtaki hataları silmemişlerdir ordan kalmıştır uyarı diye tahmin etmiştim açıkcası. Ama değilmiş işte. Belki de gerçekten hata vereceği tutmuştur herşeyden bağımsız. Benim kızdığım, tamam diye aracı bana teslim etmeleriydi. 2 hafta falan beklemiştim, bi de siyah cam filmi yaptırmıştım madem girdik bi kere servise diye. "Ahanda arabamı aldım, filmler de çok iyi olmuş be" derken kendi kendime, arabayı geri götürünce servise çok kötü hayal kırıklığı oldu. Tabi elektronik parça sonuçta, bir ürün diğerini tutmaz. Belki adamların da suçu yoktur ama kızdım işte yine de.