- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muayene ve tek yaprak degisimi o civarda.NAZIM GÜLEZ' Alıntı:arkadaşlar tüp taktırınca tüpü işletmeye 300 tl mi alıyorlar. süreç nasıl işliyor bilen yazablirmi ?
balkes' Alıntı:Arkadaşlar tüp girişinin depo kapağında olma şartı ne zaman gelecek. ben henüz işletmedim ruhsata.
Yapanlar vardi ustad. Ara bi aparat var oda 200 lira.we[AGRA]' Alıntı:balkes' Alıntı:Arkadaşlar tüp girişinin depo kapağında olma şartı ne zaman gelecek. ben henüz işletmedim ruhsata.
Öyle bir şart duymadım hiç. Her arabada mümkün değil o zaten. Misal bizim arabalarda o iş için yer yok.
metinmb407' Alıntı:Yapanlar vardi ustad. Ara bi aparat var oda 200 lira.we[AGRA]' Alıntı:Öyle bir şart duymadım hiç. Her arabada mümkün değil o zaten. Misal bizim arabalarda o iş için yer yok.
Onun icin fazla para odemiyorsunuz sok tak cikar pratik olmuyor. Aparat kaybolursa 200 lira dedi BRC. Isleme icin muayeneyi bekliyorumdogant' Alıntı:metinmb407' Alıntı:Yapanlar vardi ustad. Ara bi aparat var oda 200 lira.
hocam benim arabada lpg dolumu depoda ama onun için fazla para ödemedim. Aparat dediğiniz dolum ağzı onunda mecbur yanında vermek zorundalar :ruhsata işletmek için neden beklediğinizi öğrenmek isterim.
metinmb407' Alıntı:Onun icin fazla para odemiyorsunuz sok tak cikar pratik olmuyor. Aparat kaybolursa 200 lira dedi BRC. Isleme icin muayeneyi bekliyorumdogant' Alıntı:hocam benim arabada lpg dolumu depoda ama onun için fazla para ödemedim. Aparat dediğiniz dolum ağzı onunda mecbur yanında vermek zorundalar :ruhsata işletmek için neden beklediğinizi öğrenmek isterim.
![]()