Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikuscu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alikuscu

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Lütfen Yardım Yokmu Yardım edecek biri

Arkadaşlar 21500 km de opel astra II aracım var sabahları kalkarken her (zaman deil) hafif bir titreme oluyor araba ısınınca bu olay yok
Birde ABS devreye girdiğinde zınnn diye bir ses duyuluyor bir anlık normalmidir
Direksiyonu çevirdiğimiz zaman bir motor sesi normalmidir
Kondağı kapattığımız zaman bu çalışan motor sesi gibi sesin durma sesi sanki bir oyuncak motoru çalışıyor ve bunun anahtarı kapanıyor ve yavaş duran bir motor sesi normalmidir
İç dolaşım hava klapem arızalandı bulabilecğim yer ve fiyatı

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
konuyu sabah

konuyu sabah açtım bir tane bile yorum yapan olmadı kise böyle bir problemle karşılaşmadı herhalde yok yani yardım edecek biri

güncel yokmu arkadaşlar cevap verebilecek yokmu 1 tane bile ben ustayım bu konuyu biliyorum diyen

değişti

Son düzenleme:
Arkadaşlar 21500 km de opel astra II aracım var sabahları kalkarken her (zaman deil) hafif bir titreme oluyor araba ısınınca bu olay yok
Birde ABS devreye girdiğinde zınnn diye bir ses duyuluyor bir anlık normalmidir
Direksiyonu çevirdiğimiz zaman bir motor sesi normalmidir
Kondağı kapattığımız zaman bu çalışan motor sesi gibi sesin durma sesi sanki bir oyuncak motoru çalışıyor ve bunun anahtarı kapanıyor ve yavaş duran bir motor sesi normalmidir
İç dolaşım hava klapem arızalandı bulabilecğim yer ve fiyatı

Şimdiden teşekkürler

kusura bakma kardesim dedim birileri cevap verir yine bana kaldi.. ;)
sogukken motor silkeliyorsa temperatursensorun arizalidir 10 lira birsey...ama garantiden opele yaptir..ölcsünler verileri yanlistir ariza göstermez..
digerlerini pek anlamadim...abs ses cikariyor derken ve direksion cevirince diyorsun nasil bir ses????
biraz aciklarsa yardim edebilirim ...
birde ic zirkulasyon diyorsun kardesim onu opele git vur kafalarina garantin var...kafani yorma derim..yapsinlar

Son düzenleme:
Ali Bey o kdr çok şikayet yazmışsınız ki bunların hepsine hemen aynı saatte cevap mümkün değil zaten ve bu sabah yazmışsınız forum üyelerinin çoğu çalışıyor ve genellikle evde bulunduğu saatlerde cevap yazacaklarından emin olabilirsiniz.

o ses vınnn diye bir ses

neyin sesi vin diye abs mi??

ah senin araban turbo dizel kardes o turbonun sesi... kusura bakma cünkü benzinli sandim

eger aracin devirli kullaniyorsan kontagi kapatmadan söyle 20 saniye beklersen turbonun ömrünü uzaltirsin dikkat et

Geri