Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi Astra hb 1.6 115 hp olanı al derim..Opel dizel konusunda basarılı değil zaten eğer dizel araba alıyosan,Bmw Mercedes ya da Woswagen'e bincen..Sırf yakıt için performanstan kaçma derim
forumda baktım cosmo astra satan da yok,ben antalyalıyım,nette antalya satılık cosmo da bulamadım,peder mümkün diil 2. el arabayı istanbuldan da almaz,büük ihtimal sıfıra bayılcaz paraları
forumda baktım cosmo astra satan da yok,ben antalyalıyım,nette antalya satılık cosmo da bulamadım,peder mümkün diil 2. el arabayı istanbuldan da almaz,büük ihtimal sıfıra bayılcaz paraları
Sıfır almak anlamsız bence. 5000-10000 km 'de ikinci el almak daha mantıklı. Bir diğer konuda cosmo almak. o kadar donanımlı araç alırkende pahalı satarkende piyasası dusuk kalır. 1-2 yıl içinde satmayı dusunuyorsanız arabayı cosmo almayın derim. ortalama donanımlı bir arac hem alırken ucuza gelir, hem satarken kolay ve makul fiyata satılır.. 39000 YTL astra için çok para.nacizane fikrim.