Lütfen Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cryp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cryp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm akadaşlar,1-2 ay içerisinde sıfır opel corsa veya astra alacağım,2si arasında çok kararsızım.

Yeni corsa 1.3 cdti enjoy 90 hp spor paket+metalik renk+sunroof
Astra hb 1.3 cdti 90 hp enjoy+spor paket
Astra hb 1.6 115 hp cosmo+xenon paket

Bugün eskişehir opel de pazarlık yaptım,39000 astra dizel için,35000 corsa için 39000 de cosmo benzinli astra için dedi. sen karar ver biraz daha indirebilirim dedi satış elemanı. ben yılda yaklaşık 10000 km yapıorum çok gezen birisi sayılmam,dizel masrafı daha fazla diolar,benzinli de 1.5 kat daha pahalıya gelio yakıt bakımından. çok kararsızım,tecrübelerinizden bana ne tavsiye edersiniz...?
Yoksa 2. el bi astra mı düşünsem....? puuuuffff:sorry:

10000 km yapıyorsan bence direk benzinli al.dizel araçta benzinli kadar performans bulamazsın.ayrıca bakım masraflarını falan düşünürsen dizelin yaptığı ekonomi bakımda cebinden çıkıyor zaten.Düşük km li bir 2. el alırsan 39000 ytl lik aracı 28000-30000 ytl arasında alabilirsin.şahsen 0 km alıpta 8000-10000 ytl fazladan para verme derim.

Sıfır alacaksan "Astra hb 1.3 cdti 90 hp enjoy+spor paket" bence. Emin ol dizel aldığında daha çok bineceksin :D

yılda 10000-15000km yapıyorsan kesinlikle benzinli cosmo astra al..çok ama çok memnun kalacaksın..yeni motor astra twinporttan daha az yakıyor ve performansı da çok iyi..arkadaşım aldı ordan biliyorum...e bende de cdti cosmo var..

arkadaşım bende senin gibi düşündüm ama dizel arabanın sadece turbosu değişse bir sürü masraf. ayrıca cosmo donanımında bir sürü özellikle ve konfor var ben yerinde olsam benzinli alırım sessiz gürültüsüz... ilerde benzin durumu canını sıkarsa benm gibi tüp taktır. Allah seni inandırsın 133 lira ykıyor(buna bende çok şaşırıyorum ama böyle)... ve inanki çekişte en küçük bir kayıp yok idda ediyorum yüzde 1 dahi yok...

1.6 benzinli

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim,şimdi finans kaynağını arayıp durumu izah edicem,benim de gönlüm siyah cosmoda aslında,bakalım nolcak....

astra 115 lik

burda banada cazip geleni 1.6 cosmo

Geri