lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence sorun ön fren disklerinde.durumun varsa diskleri değiştir,yoksa tornacıya ver jilet gibi yapsın sana...

190-200 km ile giderken frene abs devreye girecek kadar sert bastığını zannetmem basılmasınında tehlikeli olacağı kanaatindeyim araç takla bile atabilir. Sende frene biraz sert bastığını söylüyorsun aracın öne doğru esneyip birazda yalpalaması bence gayet normal sonuçta 200 km baya bi süratliymişsin balatalara ve disklere baktır normal fren yaptığındada ayağında titreşim hissediyorsan diskler eğilmiş olabilir tornalatabilirsin.

190-200 km/h den bahsedılıyor arkadaslar.bu hızda frene dokunananız muhakkak olmustur aracın sallaması cok normal.Allah korusun o hızda fren takla bıle attırabılır.arabanın saga sola yalpalaması normal one yıgılmada motorun ve sasının agırlıgının one cokmesınden dolayı normal gıbı gozukuyor.

lastik havalarını kontrol ettir. ama 200 km hızla mecbur dıreksıyon hakımıyetı bıraz kaybolur

disk ve fren balatalarını orjinal ile degiştir

bence sorun ön fren disklerinde.durumun varsa diskleri değiştir,yoksa tornacıya ver jilet gibi yapsın sana...
tornada tam eksene dikey olarak alamaya bilirler
ben daha önce arabanın üstünde taşlatmıştım harika sonuç veriyor tavsiye ederim :D

YİNE DE BİR ROT BALANS YAPTIR...direksiyon fln giderken titriyosa veya yolda sağa sola çekerse bi sebebide rot balansın ayarının olmamasıdır...

Geri