lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaan67

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün eşim ve oğlumu havaalanına yetiştirmek için biraz gaza asılmam gerekti yaklaşıık olarak 190-200 km civarında biraz sert fren yapmam gerekti ama frene basınca araba biraz sağa sola çekti ve çok fazla öne yumuluyor. arka amortisörler patlak ama sanki önlerdende ses geliyo gibi araba 32000 km oldu acaba sorun frenlerdenmidir yoksa amortisör ve ön düzendenmi acaba. araba da balans yok ama acaba sorun nerde yardımlarınızı bekliyorum iyi bir usta olmadığı için ağustos ayında antepteki servise uğramayı düşünüyorum
yardımlarınız için tşkkr

bu saydığın eksikliklerin hepsinden kaynaklana bilir birde vuruntu şeklinde bişeyse bahsettiğin şey abs dir o

yok diil ben abs yi iyi bilirim abs değil yani abs daha devreye girmemişti çünkü

bence o süratte ani fren yapman ve aracın sağa sola çekmesi normal gibi çünkü çok aşırı bi sürat , arabanda formula1 aracı değil ki yan çizmeden zınk diye dursun

bence amortisör ve balataların hepsini acilen değiştirmeliyim gibi geliyo bana fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi

ben şahin'le 100 kilometre hızla ani fren yapınca,nereye gideceğini şaşırıyordu ve sağa,sola,ileri,geri,çapraza bütün yönlere gitmeye çalışıyordu.
sen dersenki ''benim arabam şahin değil''.
o zaman bende ''ferrari de değil be üstad'' derim.

arkadaşlar bugün eşim ve oğlumu havaalanına yetiştirmek için biraz gaza asılmam gerekti yaklaşıık olarak 190-200 km civarında biraz sert fren yapmam gerekti ama frene basınca araba biraz sağa sola çekti ve çok fazla öne yumuluyor. arka amortisörler patlak ama sanki önlerdende ses geliyo gibi araba 32000 km oldu acaba sorun frenlerdenmidir yoksa amortisör ve ön düzendenmi acaba. araba da balans yok ama acaba sorun nerde yardımlarınızı bekliyorum iyi bir usta olmadığı için ağustos ayında antepteki servise uğramayı düşünüyorum
yardımlarınız için tşkkr
balata degişim zamanı gelmiş zaten balataları degiş 32 binde araba amortisörlerinde sorun olacagını sanmam...Biraz daha bassan uçakdan önce gidemişin zaten:) :D

o hızda ve ani frende arabanın sağ sola çekmesi normal bence

200 le frene basınca bence de çok normal,
abs yi hatırlatan o titreme de disklerde balans varsa olur bende oluyo mesela :D
disklere de bi baktır

Amortisörlerdeki problem fren yaptığında arabanın öne aşırı yığılmasına da yol açar.Bu da durma mesafesini uzatır...

Geri