Merhabalar evlerimiz sıralı şelilde bitişik yapıda dublex evler ve yan komşum ile benım ebeveyn banyoları aynı boşluğa denk geliyor o boşluğa yuva yapan kuşlar gece gunduz havalandırma pencerelerımızde patırdıyordu minik böcekler atıyordu fılan neyse benımde bebegım olacak 1 hafta içinde hem onu rahatsız ederler dıye dusundum hemde hıjyensel acıdan 2 ay once catıya cıktım baktım yavru var gerı ındım 1 ay once cıktım baktım yavrular buyumuş annesı babası ucuyor ama onlar oradan ucamıyor gerı ındım gecenlerde ses ıyıce artınca cıktım baktım bırde sokakta kur yaptıklarını gordum guvercınlerın bırbırıne dedım yavrular gıtmıstır artık cktım baktım 1-2 kus vardı onlarda ben cıkınca uçtu gitti sonra boşluğu guzelce ınceledım ne yavru ne yuva nede yumurta vardı bende artık yavru kalmada havalarda duzeldı dıye havalandırma bosluguna gırmesınler dıye tel gerdim ama ertesı gun kuşlardan 3 tanesı yıne ses yapıyor cıktım baktım telin kenarından bır sekılde gırmısler sonra teli gerı actım onları sıkıştıkları kapalı alandan kurtarıp gerı kapadım(tekrar baktım yuva varmı dıye yok) cumartesı gunduz bu hadıse oldu pazar gunu evde yoktum pazartesı sabah geldıgımde bırde ne goreyım 2. katın banyo penceresınden kuş gırmıs evın her yerıne tum kat ve odaları gezıp pıslems gelıp onu kurtardım sabah 7 de uykusuz yenıden catıya cıktım çatı aralarında izocamarın içinde kaşınarak yuva aradım yok ındım gun ıcınde aklıma takıldı az once lambaları alıp catıya cıktım daha once bakmadıgım bı köşe vardı çatı arasında (havalandırmadan benım tarafa zamanında kırılmış tuğladan geçmişler)izocamları kaldıra kaldıra bakıordum kı dip tarafta ne göreyım 1 yavru çıkmış 2-3 gunluk ama ölmüş 1 tanede yumurta var beynimden vurulmuşa döndüm ağlayacaktım neredeyse kuş yuvasının bozmanın günah oldugu inancındayım şimdi bilmeden oluşan bu durumda ne yapabılırım bılen bırısı soylerse sevınırım.