lutfen reklam demeyın sinir olduk

ama sunu unutma ne dedıler faturalarınızı dusurucez bılmem ne reklamıda bu degılmıydı artık yuklu fatura glemıcek o zaman onuda dusunselerdı yanı bole sacmalık olmaz dersın 3000 dakka ama 75 numara cok cok sacma bısey gercketen bn hayatımda boyle bısey duymadım

Böyle bir olay yok..Daha doğrusu şu şekilde var, 75 farklı kişi ile telefon görüşmesi yaparsanız, 10.000 dk olan konuşma süreniz 3.000 dakikaya çekiliyor o ay için. Yani 75 farklı numara ile telefon görüşmesi yaptıktan sonra bu olay o ay için gerçekleşiyor.

Bende mesaj ilk geldiğinde çok sinirlenmiştim, mesaj zaten acayip nereye çeksen gelir..

Bir ay içerisinde 75 kişi ile isterseniz 20,000 dk bile konuşabiliyorsunuz şimdiki halinde yok ben 100 kişi ile konuşurum derseniz 3000dk'ya düşmüş. Şu anda anlaşılan bu..

Bana yeter gibime geliyor hiç saymadım kaç değişik numarayı aradğımı ama bundan sonra sorgulamasını yaptıracağız galiba avea'ya.
Eski abonelerde 67 devam ediyor, bu tarifeye geçecek yeni abonelere 77 tl'ye satacaklar.
67 liraya 3000 dk her yöne arayabileceğim başka tarife göremedim diğerlerinde, beklemedeyim şimdilik.

Aveanın "ben yaptım oldu" olayı saçmalığın diik alası. Acayip bir mesajla daha önceden haber edilmeksizin böyle birşey olması böyle küçük bir şirkete bile yakışmadı. Mesajın ilk kızgınlığı ile daha konu anlaşılmadan bir sürü kişi başka oparatöre geçti, ki belkide amaç bu idi...

Ha şimdi 2999 dk 100 numara ile özelliklede diğer oparatörler ile yada 50 kişi yine diğer oparatör ağırlıklı konuşsam "adil kullanım hakkı" diye birşey uydurup tarifemi 1000dk lığa çevirmeyeceğininde garantisi yok.
Ayın 25 i gibi aynı tarifeyi kullanan bir arkadaşımın başına gelmiş, ki 10000 dk'ya yaklaşması bile söz konusu değil. Diğer oparatörler ile 2 saatlik kesintisiz "sabıkalı" konuşmaları olmuş :D Bedava dk'sını 1000'e düşürmüşler sonrada hattını dışarı aramalara kapatıp açmak içinde 150tl istiyorlar. :eek::eek:

İşin can sıkan tek yanı madem bu şekilde dayatma yapıyorsun o zaman 67 yerine 57 tl demeliydi..dakikada indirim ücrette indirim hesabı..

yok arkadaslar ben sordum acvea bayıı ne 75 farklı kısı arana bılıo toplamda 3000 dakka yanı 10000 dakka dıye bısı kalmadı... o 150 tl olayına gleıncede bn gecen bı gsm sırketınde clasn akrdsım ıle konusmustum dıo kı anlasmada bulamasın ama dıo wadofonede dıo 56 dakkmı 66 dakka mı ne kesıntısız konusma yaptıgında 67 ncı dakkada ıtıbaren para yazıomu kapatıp actıgında bısı yok ama devamlı gorosursen parayı yazıolar yanıı ondna onada 150 lıra demıslerdırr yaa bnm turcell hatlı sevgılım var aradım 3 gun konusurum onlara ne yanı cok sacma bısı yanıı aveanın yaptıgı ıse cok cok sacma zaten anca bu ulkemıze yakısan bısı kotalı ınternetımız varıd kotalı telefonumuzda oldu hadı hayrlısı bakalım ne dıyım kı....

Avea iflas eşiğinde o yüzden bunları yapıyor.Sözleşmeye bakmak gerek eğer böyle bir hakkı yoksa şikayet etmekte fayda var.Ama yaş tahtaya basacaklarınıda zannetmiyorum.

Geri