Bende mesaj ilk geldiğinde çok sinirlenmiştim, mesaj zaten acayip nereye çeksen gelir..
Bir ay içerisinde 75 kişi ile isterseniz 20,000 dk bile konuşabiliyorsunuz şimdiki halinde yok ben 100 kişi ile konuşurum derseniz 3000dk'ya düşmüş. Şu anda anlaşılan bu..
Bana yeter gibime geliyor hiç saymadım kaç değişik numarayı aradğımı ama bundan sonra sorgulamasını yaptıracağız galiba avea'ya.
Eski abonelerde 67 devam ediyor, bu tarifeye geçecek yeni abonelere 77 tl'ye satacaklar.
67 liraya 3000 dk
her yöne arayabileceğim başka tarife göremedim diğerlerinde, beklemedeyim şimdilik.
Aveanın "ben yaptım oldu" olayı saçmalığın diik alası. Acayip bir mesajla daha önceden haber edilmeksizin böyle birşey olması böyle
küçük bir şirkete bile yakışmadı. Mesajın ilk kızgınlığı ile daha konu anlaşılmadan bir sürü kişi başka oparatöre geçti, ki belkide amaç bu idi...
Ha şimdi 2999 dk 100 numara ile özelliklede diğer oparatörler ile yada 50 kişi yine diğer oparatör ağırlıklı konuşsam "adil kullanım hakkı" diye birşey uydurup tarifemi 1000dk lığa çevirmeyeceğininde garantisi yok.
Ayın 25 i gibi aynı tarifeyi kullanan bir arkadaşımın başına gelmiş, ki 10000 dk'ya yaklaşması bile söz konusu değil. Diğer oparatörler ile 2 saatlik kesintisiz "sabıkalı" konuşmaları olmuş

Bedava dk'sını 1000'e düşürmüşler sonrada hattını dışarı aramalara kapatıp açmak içinde 150tl istiyorlar.