Lütfen görüş belirtir misiniz?

Opc olduğuna göre 200 km falandır sanırım :D

çok yakan araba yoktur. benzınlı arabaların standardında menzıl yaklaşık 50 yıldır 400 ila 550 km arasıdır. aracın deposunun alacağı yakıt bu km değerini sağlayacağı varsayımı uzerıne otomobiller ve depoları tasarlanır. x5 benzınlı 300 lıraya dolar 450 km gider, corsa benzınlı 150 ye dolar 550 km gider. bu boyledir.

bence de sehiriçi için tuketim normal değerlerde, tamamı sehirler arası da ben max. 750 km gördüm

çok yakan araba yoktur. benzınlı arabaların standardında menzıl yaklaşık 50 yıldır 400 ila 550 km arasıdır. aracın deposunun alacağı yakıt bu km değerini sağlayacağı varsayımı uzerıne otomobiller ve depoları tasarlanır. x5 benzınlı 300 lıraya dolar 450 km gider, corsa benzınlı 150 ye dolar 550 km gider. bu boyledir.
Çok doğru. 2000 cc nin altındaki araçların benzin depoları uzun yolda, sakin kullanım şartlarında yaklaşık 500 km yol yapacak şekilde tasarlanmışlardır. Genelde bu arabalar uzun yolda 100 km de ortalama 9-10 litre arasında yakarlardı.

Çok doğru. 2000 cc nin altındaki araçların benzin depoları uzun yolda, sakin kullanım şartlarında yaklaşık 500 km yol yapacak şekilde tasarlanmışlardır. Genelde bu arabalar uzun yolda 100 km de ortalama 9-10 litre arasında yakarlardı.
bunu ilk defa duydum çok ilginçmiş.... depo kapasitesi gerçekten motor daha çok yaktıkça daha da büyüyor... ama uzun yolda daha fazla yapacaklarını tahmin ediyorum... şehir içi için 500km uzun yol için 700km civarı birşey olabilir bence... 1.2 araba hiç kullanmadım ama uzun yolda 9 litre çok değil mi 1.2 araba için? 90la sabit gidilse bence çok daha az yakabilir...

benım bahsettıgım değerler ortalama değerler idi. yanı uzun yoldan çok , karma kullanım.

bendede aynı araçtan var 2008 1.2 corsa d 9000 km de,şehir içi 1 lt ile 12,6 km gidiyor seninkide 12,2 km ,bence normal!

bu görüşlere katılmıyorum. 1.4 opel corsa aracım ile bir depo benzin ile (46 litre alırdı) uzun yolda sakin kullanımda 800 km yaparadım. 2000 motor vectramla bir depo ile (60 litre) sakin kullanımda rahatlıkla 900 km yi geçerdim. kaldı ki 30 litre lpg bile uzun yolda en az 350 km yapıyor.

bu görüşlere katılmıyorum. 1.4 opel corsa aracım ile bir depo benzin ile (46 litre alırdı) uzun yolda sakin kullanımda 800 km yaparadım. 2000 motor vectramla bir depo ile (60 litre) sakin kullanımda rahatlıkla 900 km yi geçerdim. kaldı ki 30 litre lpg bile uzun yolda en az 350 km yapıyor.

uzun yolda çok değişiyor gerçekten... ama sanırım şehiriçinde her araç aşşağı yukarı 500-600km yapıyor olabilir bir depoyla...

Geri