Gayet normal.
senin 1.6 ne yakıyo ondan bahset. menzilin ne 1 depo da

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet normal.
Çok doğru. 2000 cc nin altındaki araçların benzin depoları uzun yolda, sakin kullanım şartlarında yaklaşık 500 km yol yapacak şekilde tasarlanmışlardır. Genelde bu arabalar uzun yolda 100 km de ortalama 9-10 litre arasında yakarlardı.çok yakan araba yoktur. benzınlı arabaların standardında menzıl yaklaşık 50 yıldır 400 ila 550 km arasıdır. aracın deposunun alacağı yakıt bu km değerini sağlayacağı varsayımı uzerıne otomobiller ve depoları tasarlanır. x5 benzınlı 300 lıraya dolar 450 km gider, corsa benzınlı 150 ye dolar 550 km gider. bu boyledir.
bunu ilk defa duydum çok ilginçmiş.... depo kapasitesi gerçekten motor daha çok yaktıkça daha da büyüyor... ama uzun yolda daha fazla yapacaklarını tahmin ediyorum... şehir içi için 500km uzun yol için 700km civarı birşey olabilir bence... 1.2 araba hiç kullanmadım ama uzun yolda 9 litre çok değil mi 1.2 araba için? 90la sabit gidilse bence çok daha az yakabilir...Çok doğru. 2000 cc nin altındaki araçların benzin depoları uzun yolda, sakin kullanım şartlarında yaklaşık 500 km yol yapacak şekilde tasarlanmışlardır. Genelde bu arabalar uzun yolda 100 km de ortalama 9-10 litre arasında yakarlardı.
bu görüşlere katılmıyorum. 1.4 opel corsa aracım ile bir depo benzin ile (46 litre alırdı) uzun yolda sakin kullanımda 800 km yaparadım. 2000 motor vectramla bir depo ile (60 litre) sakin kullanımda rahatlıkla 900 km yi geçerdim. kaldı ki 30 litre lpg bile uzun yolda en az 350 km yapıyor.