Lütfen Dikkat...BMW 740 iA :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç güzel ama bence bakım onarım sorun yaratabilir,bunuda almanyadan tanıdıklar vasıtasıyla halledebilirsiniz.

evet bılıyorum bu ılanı temız gozukuyo ama bellı olmaz ne kadar fazla elektronık o kdar fazla sorun:D

big_13943893_985326_90rc535.jpg

Bu da 5.20 ilanı. Aynı kişiye ait.

http://www.sahibinden.com/turkiye_d...WQQaXQQ13943893WQQpXQQdisplayitem?source=chva

Eğer gerçekleri gizlemeden namusuyla yapıyorsa işi, kazandığı para helal olsun diyorum...

adam aracın paket donanımını şişire şişire anlatmış daha ne olsun bende aynı şekilde ilan verebilirim aracım hakkında 3 sayfa yer tutar
angel fara 1200 tl demiş 150 tl lik şey standart olan sunroofa fiyat biçmiş m paket atla deve değil zaten hiç biride orjinal m paket değil 1 milyara hallediyorlar onada 3 milyar demiş tipik galerici malı nasıl satıcağını iyi biliyor aracı güzel pasta cila yapmış kaliteli bir fotoğraf makinesi ile foto çekmiş satılığa koymuş bmw den anlamayan yer anlayan zaten yemez bence normal bir şey bir galericinin yapması gereken bir olay..sonuçda mesleği bu..

Ayrıca Fiyatı Acayip Şişirmiş 98 Model 5.20 nin Ederi 20-22 arasıdır o fiyata 2001-2003 arası 5.20 alınır..

Son düzenleme:
20-22 arası alınan 5.20 de sizi fazlasıyla üzer emin olun..

iyide aracın piyasası bu üzer üzmez ama aracın raici piyasa değeri ederi bu hadi çok temizi olsun 24 gene 32 etmez..

yani 98 model piyasası 20-22 arası olan bir araca 32 milyar vermekde ne oluyor?? ayrıca bu araç ne kadar temiz kim garanti veriyor satıcısı 2 yıl garantimi veriyor sanmıyorum sonuçda adından belli ikinci el..

aracın motorunda şase sinde bir şey yoksa ki bu servisde bir kontrol de anlaşılır alındıkdan sonra sağlam bir bakıma girerse bmw kolay kolayda üzmez konuşduğumuz araç bmw..

112 .000 km motor yenilenmis ..Allah Allah...:(

big_13943893_985326_35gg386.jpg

Bu fotoda devir göstergesinin altındaki ibre "Anlık yakıt tüketimi göstergesi" mi?

big_13943893_985326_35gg386.jpg

Bu fotoda devir göstergesinin altındaki ibre "Anlık yakıt tüketimi göstergesi" mi?
evet..

şehir içinde gezerken o gösterge 20nin altına kolay kolay düşmüyor.. motor ısındığında bile 15in altına nadir iner..

mükemmel bir araç yol tutuş sürat herşey var fazla elektronik olması üzer masraflı araç
ancak arkadışmda kısası vardı ibreyi sona dayadığımda tek parmağımla direksiyonu tutuyordum mükemmel bir araç bindiğm araçlar içinde en iyi üç araçtan birisiydi diyebilirim sürat sınırlandırılmış araçta müthiş bir araç yeni model arabaların hepsinden kesinlikle daha iyi

Geri