Rengi Mükemmel Ya... Araç Zaten Ayrı Bişey 1 Off Çektim İçimden 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz daha araştırınca ortaya çıktı ki bu adam makul fiyata aldığı bmwlere; detaylı temizlik, far parlatma, boya koruma ve km düşürme yaparak millete yüksek fiyata kakalıyor.. yani yeni nesil sahtekar galerici modeli..
bunların en belirgin özelliği ise sahininden.com'u mesken tutmaları.. vergisiz-kirasız-masrafsız ve bol yalanlı bol kazanç.. daha önceki üç araç için "eşimindi, beğenmedi satıyorum-babamındı kullanamadan öldü,satıyorum-abimindi, yurtdışına çıktı satıyorum" gibi ifadeler kullanmış.
demek ki neymiş; her gördüğümüz sakallı dedemiz değilmiş.. Kaldı ki bu internet devrinde, köseye fotoşopla sakal yapmak, üstüne dedemizin ceketini giydirmek de çocuklara oyuncak, sahtekarlara ekmek olmuş.
astra, corsa fiyatına temiz bir 7 kasaya derhal talip olurum bu aracları almak sorun değil,yürütebilmek sorun ama yine de corsa parasına 7 kasa kimse vermez bir de hangi corsa ve astra kac modelo kadar abartmayın canım çoğumuzun alabiliceği bir araba ikinci elde bir astra fiyatına corsa fiyatına 7 kasalar kaynıyor sonuçda 7.28 hariç hepsi 3.0 ve üstü bunun vergisi kaskosu 1 yılda ikinci elde yerli araba parasına denk geliyor..
Parça kalitesine donanımına gelince makam aracı bunlar olucak o kadar boş adam binmiyor o araca millet vekilleri başbakanlar bakanlar holding patronları biniyor onlara göre yapılıyor haliyle bu araçlar.. bu tür makam araçlarının çoğu bu kalite donanımdadır zaten üç aşağı beş yukarı..
astra, corsa fiyatına temiz bir 7 kasaya derhal talip olurum bu aracları almak sorun değil,yürütebilmek sorun ama yine de corsa parasına 7 kasa kimse vermez bir de hangi corsa ve astra kac model