Lütfen Dikkat...BMW 740 iA :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rengi Mükemmel Ya... Araç Zaten Ayrı Bişey 1 Off Çektim İçimden :)

çok farklı bir araba bir ara inceleme fırsatım olmuştu aynı yaş ve modeldi zannediyorum içinde kullanılan deri başka koltuklar daha bir başka idi ve anlat anlat bitmeyecek bir araba galiba ancak rüyamızda kullanırız hatta kullanabilirmiyiz demiştim galerici kabul etmemişti........

o kadar abartmayın canım çoğumuzun alabiliceği bir araba ikinci elde bir astra fiyatına corsa fiyatına 7 kasalar kaynıyor sonuçda 7.28 hariç hepsi 3.0 ve üstü bunun vergisi kaskosu 1 yılda ikinci elde yerli araba parasına denk geliyor..

Parça kalitesine donanımına gelince makam aracı bunlar olucak o kadar boş adam binmiyor o araca millet vekilleri başbakanlar bakanlar holding patronları biniyor onlara göre yapılıyor haliyle bu araçlar.. bu tür makam araçlarının çoğu bu kalite donanımdadır zaten üç aşağı beş yukarı..

aynı şahsın başka bmw ilanlarınıda görmüştüm; hatta bir 5,20 ilanı bmw'nin forumunda uzun uzun tartışılmıştı. bu adam dslr foto. makinalarıyla çekim yapıyor ve çektiği fotoğrafları işlemden geçiriyor. çektiği mekan da, hep bu resimdeki villanın yanı.. o zaman ki 5,20ilanı çok şaibeli bulunmuştu, üstüne birde bu ilanı görünce hepten işkillendim..

1995 model lpgli bmwnin 110binde olması zaten akıl kârı değil.. artı dediğim gibi bu adam bu işi profesyonel olarak yapıyor arkadaşlar.

BİRAZ İNCELERSENİZ GÖRECEKSİNİZ..

http://209.85.229.132/search?q=cach...6455+bmw+tamer+ileri&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bmw+tamer+ileri&btnG=Google'da+Ara&meta=&aq=f&oq=

biraz daha araştırınca ortaya çıktı ki bu adam makul fiyata aldığı bmwlere; detaylı temizlik, far parlatma, boya koruma ve km düşürme yaparak millete yüksek fiyata kakalıyor.. yani yeni nesil sahtekar galerici modeli..

bunların en belirgin özelliği ise sahininden.com'u mesken tutmaları.. vergisiz-kirasız-masrafsız ve bol yalanlı bol kazanç.. daha önceki üç araç için "eşimindi, beğenmedi satıyorum-babamındı kullanamadan öldü,satıyorum-abimindi, yurtdışına çıktı satıyorum" gibi ifadeler kullanmış.

demek ki neymiş; her gördüğümüz sakallı dedemiz değilmiş.. Kaldı ki bu internet devrinde, köseye fotoşopla sakal yapmak, üstüne dedemizin ceketini giydirmek de çocuklara oyuncak, sahtekarlara ekmek olmuş.

biraz daha araştırınca ortaya çıktı ki bu adam makul fiyata aldığı bmwlere; detaylı temizlik, far parlatma, boya koruma ve km düşürme yaparak millete yüksek fiyata kakalıyor.. yani yeni nesil sahtekar galerici modeli..

bunların en belirgin özelliği ise sahininden.com'u mesken tutmaları.. vergisiz-kirasız-masrafsız ve bol yalanlı bol kazanç.. daha önceki üç araç için "eşimindi, beğenmedi satıyorum-babamındı kullanamadan öldü,satıyorum-abimindi, yurtdışına çıktı satıyorum" gibi ifadeler kullanmış.

demek ki neymiş; her gördüğümüz sakallı dedemiz değilmiş.. Kaldı ki bu internet devrinde, köseye fotoşopla sakal yapmak, üstüne dedemizin ceketini giydirmek de çocuklara oyuncak, sahtekarlara ekmek olmuş.

Bana Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin Abidin Ama İşin Kolayına Kaçmadan
Nazım Hikmet

Aracın kadranı 240 kmlik. Açıklamada yazıldığı gibi 286 hplik bir araç için düşük kalmıyor mu?

Ayrıca aramızda çok feci "zehir hafiye"ler var... :D

Ama tebrikler, iyi araştırma!

Asfalt araçlarının benim bildiğim zaten yasal limiti 260km dır..

Sadece özel izinli bazı asfalt araçlarının kadranı 320 zaten bizler bu araçlara süper cars diyoruz o klassmandaki araçlar yani..

misal ferrari lamborgini aston martin v.b

o kadar abartmayın canım çoğumuzun alabiliceği bir araba ikinci elde bir astra fiyatına corsa fiyatına 7 kasalar kaynıyor sonuçda 7.28 hariç hepsi 3.0 ve üstü bunun vergisi kaskosu 1 yılda ikinci elde yerli araba parasına denk geliyor..

Parça kalitesine donanımına gelince makam aracı bunlar olucak o kadar boş adam binmiyor o araca millet vekilleri başbakanlar bakanlar holding patronları biniyor onlara göre yapılıyor haliyle bu araçlar.. bu tür makam araçlarının çoğu bu kalite donanımdadır zaten üç aşağı beş yukarı..
astra, corsa fiyatına temiz bir 7 kasaya derhal talip olurum bu aracları almak sorun değil,yürütebilmek sorun ama yine de corsa parasına 7 kasa kimse vermez bir de hangi corsa ve astra kac model

astra, corsa fiyatına temiz bir 7 kasaya derhal talip olurum bu aracları almak sorun değil,yürütebilmek sorun ama yine de corsa parasına 7 kasa kimse vermez bir de hangi corsa ve astra kac model

merhaba kendinizi fakirliğe öyle bir koşullamışsınızki hiç bir şeyi hak etmediğinizi düşünüyorsunuz bu yüzden her şeyede çok büyük biz alamayız bizi aşar gözüyle bakıyorsunuz..

insanın cebi değil dostum ruhu fakir olmıycak

buyur 7 kasalar

http://www.sahibinden.com/96_gorulm...kunlarina-72WQQaXQQ13568909WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/temiz_ve_lpg_li_-13WQQaXQQ13305448WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/meraklisina-53WQQaXQQ6136877WQQpXQQdisplayitem

böyle onlarca bulurum daha fiyatları 18 ila 22 arası görüyorsun ki bunlarla pazarlığa otursan sıcak param var peşin çeksiz senetsiz vadesiz alıcam deseniz epey epey fiyatta indirim yaparlar..

sonuçda bunlar hemen elden çıkabilicek araçlar değil müşterisini buldularmı heleki sıcak paraya 2 ye 3 e bakmazlar hemen verirler..

zaten bundan sonraki kasada yeni kasa ona güç para imkan yetmez en yeni alınıca bilicek kasalar bunlar benim içinde en makbul 7 kasa.

bu 15 milyar 20 milyarda ortalama bir astra corsa fiyatıdır herhalde en son bildiğim astrayı corsayı 10 milyara satmıyorlarsa benim bildiğim ortalama astra cosra fiyatı ikinci elde herhalde bu civarlardan başlıyor...

dediğim gibi hepimiz her şeyi hak ediyoruz ve istersek alırız.. almak sorun değil bu araçları bakması sorun bu araçların yıllık vergisi kaskosu bakımı osu busu ikinci elde yerli bir araba fiyatına denk gelir bir yılda... :rolleyes:

Geri