lpgli aracım tek seferde çalışmıyor.

exelsior

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
23 Haz 2009
Mesajlar
9
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
corsa aracım ilk çalıştırdığımda çalışmıyor.ikinci marşta çalışıyor.lpg ile benzin enjektörleri proğramla eşitlendi ama sorun devam ediyor.1,5 depoya yakın benzinde kullandım ama sonuç aynı.enjektör temizleyici kullandım.serviste karbon temizlemede yapıldı.sırada benzin pompası var.

ne yapmalıyım?teşekkürler.

Bu sorun bende de oluştu, birkaç ustaya gösterdim yok pompa, yok enjektör dendi. Araç ilk marşta almıyor. Kontağı 3-5 defa kapatıp açtıktan sonrad ilk marşta almıyor. İllaki ilk marşı basacam, sonra ikincide alıyor, o da uğuldayarak 1-2 sn de kendine geliyor. Araştırdım gaz kesiciden şüphelendim. Depodaki gaz kesicinin kablolarını söktüm. Ama borudaki gaz bitmiyor :maden:, anladım ki depodaki gaz kesici kesmiyor gazı, bir iki kafasına tıkladım, fişini taktım çıkardım. Tık tık diye ses gelmeye başladı. Kablosunu çıkarıp bekledim, bu sefer motor lpg bitti algıladı ve benzine geçti.

Ama içimden bir his gaz kesicinin kesmesine rağmen hala sızdırdığını söylüyor. Eğer hala sıkıntı olursa, bu sefer lpg bitirip öyle deneyecem. Çünkü depoda lpg olması, yine bir şekilde motora lpg ulaşma ihtimalini koruyor.
 
Üst