lpg ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OdonATa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OdonATa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kadett GSİ a sıralı taktırcam izmirde tavsiye edebileceğiniz gerçek USTA ve tavsiye edeceğiniz bi mara varmı bu hafta nasipse taktırmayı düşünüyorumda

ben altındağdaydı sanırım polaris oto lpg de taktırmıştım geçen yıl işçilklerinden memnun kalmıştım zavoli takıyolardı.bi bak istersen oraya konuş derim ben ve bir kaç yer gezip arabadan anlayan bi usta bul derim

Prins şiddetle öneririm.(Murat hocam inşallah kızmaz!):D

kadett gsi'a lpg mi taktırcan hocam yaniii:eek: lpg yi şiddetle öneren ben biraz terettütte kaldım şuanda işin dogrusu gsi yazık olur yaa zaten yaşlı araba iyice ömrünü yemeyesin...

Hollanda malı Easyjet kullanıyorum mükemmel...

Ankara da olsaydınız yardımım dokunurdu.İnşallah istediğiniz gibi iyi bir sistem taktırırsınız.

hepiniz saolun arkadaşlar

ben Zavoli taktırdım yakıt sarfiyatı ve performans olarak genelde memnunum işçilik de çok iyi ve temiz çıktı. 4.sanayide Adil Demir Sitesi tarafından girince Filiz Oto'da taktırdım. şuan tek sorunum var 5.vites tam gaz verince 190 km. civarındayken kendi kendine benzine geçiyor ayağımı azcık gazdan çekince tekrar LPG'ye geçiyor bu canımı sıkıyor LPG akışı mı yetmiyor nedir göstercem bakalım??

Geri