lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkyasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frkyasar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 97 f kasa astram var 1,6 lpg taktırmak istiyorum yardımcı olurmusunz fiyat ve marka hakkında.hiç bir bilgim yok.duyduğuma göre kendi kendine benzine lpgye geçenler varmış araba kapanırken felan

aslında biraz arama yapsan güzel bilgilere ulaşırdın ama kısa yoldan sonuca ulaşmayı seviyorsun anlaşılan. O.K sana en kısa yoldan cevabı veriyorum.

Git atiker taktır. bitmiştir. belki araştırmaya dalacaksın yok tartarini yok bıdı bıdı ama sonunda atiker en iyisi gelecek.

aracını enjeksiyonlu ise sıralı sistem yada lamda strom tip lpg takıyorlar...sıralı lpg ler otomatik gaz geçişi ve otomatik benzin geçişi yapıyor tavsiye edebileceğim fiyat ve model bilmiyorum ama ATIKER felan sıralı kaliteli mal diyorlar ama yinede lpg li araç sahipleri yazarlar...saygılar....

Boşver LPG gibi demode olmaya başlayan sistemleri git CNG taktır daha fazla tasarruf yap

aynen CNG ama dolum tesisleri henuz yaygın değil. istanbulda sadece 1 yerde biliyorum o da bayrampaşa avrupa yakasında. ben ise anadolu yakasında yaşıyorum.

lpg taktıracaksan en iyisi BRC ama ucuz olsun diyosan ATİKER kullanıyorum ben gayet menunum sorun çıkarmadı şimdiye kadar . Dogalgazda taktırabilirsin ancak Ankarda 1 -2 yerde dolum istasyonu varmış buda büyük sıkıntı olur.

Geri