Lpg ve Kapalı Otopark ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sararmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sararmen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar malum benzin zamları derken birde 1.6 otomatik arabam ve İstanbula taşınmam nedeniyle benzin dayanmaz oldu, İzmirde yormuyordu ama burada mesafeler uzak ve trafik dur kalk......Dizelde pahalı olduğu için lpg ye geçmeye karar verdim..

Sorum şu, lpg taktırırsam İstanbulda alışveriş merkezi kapalı otoparklarına giremiyorum..Bu durumda İstanbullular ne yapıyor, çoğu alışveriş merkezinin lpg li araçlar için düşündüğü açık bir yer var mı, yoksa lpg taktırırsam alışverişe gidemeyecek miyim ??

Ankara'da biz pek yaşamıyoruz bu sorunu ;)

Burada (Ankara) bakmıyorlar bile LPG var mı diye.

Genelde Tüm Alışveriş Merkezlerinde LPG Kontrolü Var
Ve Açık Otopark Hapsinde Mevcut Sorun Olmaz

bütün alışweriş merkezlerinin açık otoparkı yok mesela akmerkez.kapalıya lpg'li araçları almıyorlar maalesef.bence çok da sorun olmaz artık çoğuluğunun açık otoparkları var sadece bikaç tane avm'de yok onda da civarında park yerleri bulunuyor ara sokaklarda fln...

tesisatın görünen kısımlarını gizli yaptırırsanız depo kapağını alta tankı simit felan gibi ben öyle yaptırdım kimse lpg olduğunu anlayamıyor. :D

Bu uygulama sadece türkiyede heralde biz neden o kadar zahmet verip sızdırmazlık raporu falan alıyorsak açık havada sızdırsın önemli değil kapalı alanda sızdırmasın diyemi öyle ise neden alınmıyo kapalı otoparka bomba araöış gibi lpg arıyolar arabalarda yakında tüp kokusunda duyarlı köpekler getirmezlerse hiç şaşırmam

Bu sorunu çözeceklerdi sözde aradan kaç sene geçti

bazen inanmayıp kaput açtırıyorlar sürücülere.geçen hafta müşterimiz'e inanmamışlar.kaputu açtırmışlar.

insan hayatının korunması için gösterilen bu özeni tebrik ediyorum.. yukarıda bir arkadaşımız LPG bağlantılarını gizlerseniz farketmezler diyor.. otoparkçıların gizlemelere karşı kaput açtırmaları farketiklerini gösteriyor..

Geri