LPG Tüketimi Hakkında..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguvel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguvel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Astra 2001 CD Otomatik Aracım var. Landirenzo marka lpg takılı. Daha 1 yıllık. Şehir içinde 29 lt lpg ile 210 km yol yapıyorum. (Klima genelde açık, yani %80 oranında açık oluyor)
Şehir dışını daha henüz deneme fırsatım olmadı. Aracı alalı daha 3 ay oldu. Acaba şehir içi tüketim normal mi? Forumda incelediğim kadarıyla tüketim biraz fazla gibi geldi bana..

Valla bizim buralarda şehir içi en çok 2. vitese geçebildiğin için benimde tüketim değerleri yakındır buna şehir dışı güzel ama şehir içi baya yakıyor.

Şehir içi tüketim ölçü olmaz.Bazen fazla olur bazen düşer kullanım ve trafik durumuna göre.Uzun yolda belli olur tüketim.Klima açık 20 kuruşu geçmemesi lazım uzun yolda.

benim araç otomatik şehir içi 100 km de 11 ile 13 lt. arası oynar arkadaslarında dediği gibi sehir içi çok standart olmaz

Şehir içi tüketim ölçü olmaz.Bazen fazla olur bazen düşer kullanım ve trafik durumuna göre.Uzun yolda belli olur tüketim.Klima açık 20 kuruşu geçmemesi lazım uzun yolda.

Aynen katılıyorum. Trafik durumu o kadar karışık ki. Bazen santim santim ilerliyorsun örnek olacak ise 13 km de 22 litre yaktığımı bilirim. Ölçü olarak şehir dışı daha sağlıklı.

En kısa zamanda şehir dışı denemesini de yapacam..
Verdiginiz bilgiler icin sagolun..

Geri