rolantideki anlık tüketim motora ve rakıma ve hava soğukluğuna göre değişebilir... aracın fakirde olup olmadığını anlamanın en güzel yanı oksijen sensöründen kontrol etmektir ama bilgisayar bağlantısı ve ekipmanlardan dolayı biraz zor bir iş... kendi başınıza bunu anlamanızın en kolay yanı eskiden ne kadar benzin yakıyorsanız eğer lpgde bunun %10-20 fazlasını yakıyorsanız normal demektir... eğer lpg ile aynı litrede benzin yakıyorsanız fakir karışımda olma ihtimaliniz çok yüksek...Ortalama 12000 km'dir(6 ay) Astra H rabamda BRC kullanıyorum.Hiç bir sorun yaşamadım çok şükür şimdiye kadar.Peki fakir karışım yapıp yapmadığını nasıl anlarım,ayarı kendiliğinden bozulur mu?Rolantide aktüel tüketim araba ısınmış vaziyette 0,7 gösteriyor BC'de.
Teşekkürler.
benim aracımda da lpg var ve yaklaşık 20bin kmdir kullanıyorum... şu ana kadar çok fazla sorun yaratmadı bende ve kitin parasını çıkardığımı tahmin ediyorum... yalnız lpg alırım ayda bu kadar daha az harcarım diyen arkadaşlara bir tecrübemi söleyim aracı lpgliye çevirdikten sonra daha çok km yapıyorsunuz özellikle ilk aylarda