lpg taktırmak karlı mı....

3,66 oldu benzin... :(

lpg taktırmak bence cok mantıksız ama bu benım fıkrım ılk basta zaten yaptırmak ıcın 1000tl en az cebınızden cıkıo ve kalıtelı bırsey yaptırmadıgınz surce hep problem cıkıcaktır zaten edıcegınız kaarı lpg taktırmaya ruhsata ısletmeye oduyorsunz ve sonrasında satarken yıne bı dez avantaj fıyat dusuyo bence cok gereksız. bunun yerıne dıesel almak daha mantıklı dıgcem ama oda artık dııl cunku benzınle mazot fıyat arasında bı fark kalmadı ve dieselin bakımları daha masraflı..

Hocam demın arkadaşım almış.Aradı 3,72 olmuş.

Evet bende biraz benzin aldım 3,67 olmuş.
Lpg ise 1,84 ten aldıgım yer 1.99 dan satıyor artık.

Bu ne böyle yaaa 37,5 TL zam alacağım şimdiden aldı bile devlet benden...
Sordum ötv zamlandı dediler...

Son düzenleme:
ben benim motoru satıp scooter alıcam karar verdim yaz kış binerim :D 20 tl lik benzinle yap yapabildiğin kadar yol :D :D hiç uğraşamıycam artık :D depomuda fullerim yatsın araba kapının önünde :D

Ben depo bitince bu istasyondan 50TL lik lpg aldım ve 354 km oldu haala bitmedi 2 kere uzun yol yaptım ve 40 km kadarını şehiriçi kullandım.
Aldığım yer MOIL di.
Bilginize (şunu da belirteyim 18 krş yakıyordu daha önce ve PO dan alıyordum, motor silk (bor katkısı) aldım ve akaryakıt istasyonunu değiştirdikten sonra bu değerlere ulaştım.

Reklamlarda görmüştüm hocam,bahsedilen kadar etkili mi...400km 50tl tüp başarılı bir sonuç.

400 km olmadı ama şu an vallahi de billahi de 375km oldu haala bitmedi.
Motor Silk den mi? PO dan alıyordum(1,91den) MOIL'e geçtim(1,84) ondan mı tam bilemiyorum ama aradaki farka inanamadım. 18,5 yakadan aracaç 13 -14 krş yakmaya başladı ayrıca araç biraz daha rahatladı diyebilirim

Ayrıca motor sesinde de biraz azalma oldu sabah gene zor çalışacak mı diye şüphem vardı şimdi içim rahat.

Okulda çalışan hizmetli sanayide görmüş motor nissanın (teknesi olan jiplerinden) vardı diyo rektefiye edilecekti bir de şu bor denen zavazingoyu deneyelim dedik koyduk ve inanamadık diyo motor sesi iyice azaldı yağ yakması da çok azaldı dedi. Ayrıca motoru yağsız çalıştırdık nede olsa rektefiye edilecek diye inanamadık yeminle diyor.

Şahsen amacım triger falan koparsa (Allah korusun) olabilecek zararı en aza indirgeyebilmek için almıştım. Faydasını gördüğüme inanıyorum. İyi ki almışım.
Saygılar...

Son düzenleme:
400 km olmadı ama şu an vallahi de billahi de 375km oldu haala bitmedi.
Motor Silk den mi? PO dan alıyordum(1,91den) MOIL'e geçtim(1,84) ondan mı tam bilemiyorum ama aradaki farka inanamadım. 18,5 yakadan aracaç 13 -14 krş yakmaya başladı ayrıca araç biraz daha rahatladı diyebilirim

Ayrıca motor sesinde de biraz azalma oldu sabah gene zor çalışacak mı diye şüphem vardı şimdi içim rahat.

Okulda çalışan hizmetli sanayide görmüş motor nissanın (teknesi olan jiplerinden) vardı diyo rektefiye edilecekti bir de şu bor denen zavazingoyu deneyelim dedik koyduk ve inanamadık diyo motor sesi iyice azaldı yağ yakması da çok azaldı dedi. Ayrıca motoru yağsız çalıştırdık nede olsa rektefiye edilecek diye inanamadık yeminle diyor.

Şahsen amacım triger falan koparsa (Allah korusun) olabilecek zararı en aza indirgeyebilmek için almıştım. Faydasını gördüğüme inanıyorum. İyi ki almışım.
Saygılar...

Aslında bu ürün hakkında bilgisi olan ustalarımız bizimle bu bilgilerini paylaşsa süper olur.

İster istasyon (önceden PO'dan alıyordum 1,91 den ve 18-19 krş yakıyordu lpg de) farkı deyin isterseniz BOR'un etkisi deyin.
Depo bitmişti benzine geçmişti MOIL istasyonundan litresi 1.84 iken 50TL lik almıştım ve o an km 'yi sıfırladım aldığım gaz bugün bitti.
Araç benzine geçti ve km ye baktığımda 50 TL ile tam 385 km yol almışım.

Şimdi Totalden 1.99 dan 40TL lik aldım bakalım bu ne kadar gidecek. Gene yazarım buraya...

Saygılar....

Geri