P
partner352
Bilgi Girilmemiş
:good:Çok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaş sen ne iş yapıyorsun. arabayı hiçmi stop etmiyon. bende çok kararsızdım fakat keşke arabayı ilk aldığımda lpg taktırsaymışım. çok memnunum (Atiker)
brc marka o fiyata normal bence. ruhsata onların yazma yetkisi yok tabi.arkadaşlar brc 1600lira on ay taksit, projesi içinde dediler...Yalnız ruhsat değişecekmiş onu anlamadım üstüne yazmayacaklarmı, tekrar 105 liira mı bayılcam...
Bu arada fiyata Türkiye de nereye gidersen git bu fiyattan taktırırsın dediler.Sizce bu fiyat uygunmudur.,,pahalı mıdır?
alp gürsoy
Benim duyumlarım da bu şekilde.doğrularda var yanlışlarda var.. lpgnin yanma ısısı biraz daha fazla olduğu için ve benzin gibi sıvı yakıt olup direk enjektörle püskürtülmediğinden dolayı lpg silindir içi ısıyı artırır... blokta çok fazla bir deformasyona yol açmaz ama alimünyum alaşımlı üst kapaklarda zamanla hasara yol açabilir... ama bunlar çok minimal hasalardır öle 10bin-20bin km yaptım birşey olur mu derseniz olmaz... yalnız lpg kullandığınızda yağınızı değiştirmenize gerek yoktur... lpgnin en büyük zararı bizim ustalarımız veya kullananlar az yaksın diye arabayı fakirde kalacak şekilde ayar yaparlar... işte o zaman silindir içi ısısı gerçekten zarara uğratacak kadar fazlalaşır... lpg ayarında çok dikkat edilmesi ve fakir karışım yapılmaması gerekir onun dışındaki lpgnin vereceği hasarlar çok ufak şeylerdir farkedilemez bile... büyük motorlu araçlarda lpg daha ekonomik olabiliyor... büyük motorlu araçlar daha fazla yakıt tükettikleri için daha fazla paranız cebinizde kalıyor ve kitin parasını daha çabuk çıkartabiliyorsunuz... bence yılda 10binkm civarında yapan ve 1.6 ve üstü olan motorlara lpg takmak lazım... özellikle ankara gibi lpgnin ucuz benzinin daha pahalı olduğu yerlerde lpg tasarrufunu daha da artırıyor..
doğrularda var yanlışlarda var.. lpgnin yanma ısısı biraz daha fazla olduğu için ve benzin gibi sıvı yakıt olup direk enjektörle püskürtülmediğinden dolayı lpg silindir içi ısıyı artırır... blokta çok fazla bir deformasyona yol açmaz ama alimünyum alaşımlı üst kapaklarda zamanla hasara yol açabilir... ama bunlar çok minimal hasalardır öle 10bin-20bin km yaptım birşey olur mu derseniz olmaz... yalnız lpg kullandığınızda yağınızı değiştirmenize gerek yoktur... lpgnin en büyük zararı bizim ustalarımız veya kullananlar az yaksın diye arabayı fakirde kalacak şekilde ayar yaparlar... işte o zaman silindir içi ısısı gerçekten zarara uğratacak kadar fazlalaşır... lpg ayarında çok dikkat edilmesi ve fakir karışım yapılmaması gerekir onun dışındaki lpgnin vereceği hasarlar çok ufak şeylerdir farkedilemez bile... büyük motorlu araçlarda lpg daha ekonomik olabiliyor... büyük motorlu araçlar daha fazla yakıt tükettikleri için daha fazla paranız cebinizde kalıyor ve kitin parasını daha çabuk çıkartabiliyorsunuz... bence yılda 10binkm civarında yapan ve 1.6 ve üstü olan motorlara lpg takmak lazım... özellikle ankara gibi lpgnin ucuz benzinin daha pahalı olduğu yerlerde lpg tasarrufunu daha da artırıyor..
doğrularda var yanlışlarda var.. lpgnin yanma ısısı biraz daha fazla olduğu için ve benzin gibi sıvı yakıt olup direk enjektörle püskürtülmediğinden dolayı lpg silindir içi ısıyı artırır... blokta çok fazla bir deformasyona yol açmaz ama alimünyum alaşımlı üst kapaklarda zamanla hasara yol açabilir... ama bunlar çok minimal hasalardır öle 10bin-20bin km yaptım birşey olur mu derseniz olmaz... yalnız lpg kullandığınızda yağınızı değiştirmenize gerek yoktur... lpgnin en büyük zararı bizim ustalarımız veya kullananlar az yaksın diye arabayı fakirde kalacak şekilde ayar yaparlar... işte o zaman silindir içi ısısı gerçekten zarara uğratacak kadar fazlalaşır... lpg ayarında çok dikkat edilmesi ve fakir karışım yapılmaması gerekir onun dışındaki lpgnin vereceği hasarlar çok ufak şeylerdir farkedilemez bile... büyük motorlu araçlarda lpg daha ekonomik olabiliyor... büyük motorlu araçlar daha fazla yakıt tükettikleri için daha fazla paranız cebinizde kalıyor ve kitin parasını daha çabuk çıkartabiliyorsunuz... bence yılda 10binkm civarında yapan ve 1.6 ve üstü olan motorlara lpg takmak lazım... özellikle ankara gibi lpgnin ucuz benzinin daha pahalı olduğu yerlerde lpg tasarrufunu daha da artırıyor..