LPG Taktırmak (Güncel fiyatlar)

Atiker var atiker var. Hangi ürünü, öyle değerlendirmek gerekir.
Bu firma bugün ülkemizdeki en büyük üretici ve ithalatçılardan biri. Enjektör, bağlantı boru ve elemanları yerli olan ucuz setleri de var. Tamamı italyan ithat parçalardan oluşan lüks araçlara takılan setleri de var.
Ucuz ve yavaş çalışma aralığına sahip enjektörlü setler yeni motorlara, bizim Opel'lere de olmaz.

Lovato hic bir sorun yasamadim,performansi dusurmedi,elektriksel,mekanik sorun yasamadim.
Gozum
Kapali oneririm.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

atiker zavolli omvl brc kullandım. atikerde sorun yaşamadım 1 defa gaza geçmedi ondada 5 dakikada bir parça değişti düzeldi. zavollide ayar bile yaptırmadım :D omvlde enjektörleri değiştirdim atiker enjektörleri takıldı devam. brc corollada takılıydı ona zaten ayara bile gerek yok :D
atiker adam akıllı ustaysa takılır ;)

Lovato hic bir sorun yasamadim,performansi dusurmedi,elektriksel,mekanik sorun yasamadim.
Gozum
Kapali oneririm.

hocam lovato'nun şuanki maliyeti nedir bilgin var mı?

2 sene once 900 tl idi sanirim.

Lovato şuan yağlama kiti ile birlikte 1350 lira gibi bir fiyata denk geliyor ahmet, lovato düşünüyorsan taktırmak istediğin servis ile rıza ustayı bi telefonda konuştur, onun talimatlarıyla taksınlar sistemi :D

Tartarini düşünürseniz o da güzel bir sistem. Ben kullanıyorum. Çok da memnunum. Yalnız servis ağı biraz sıkıntılı.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tartarini düşünürseniz o da güzel bir sistem. Ben kullanıyorum. Çok da memnunum. Yalnız servis ağı biraz sıkıntılı.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsimden kaybediyor, ne o öyle çinli icadı gibi :rakir:
Şaka bi yana bu aralar çok duyuyorum adını... Fiyatlar nasıl acaba?

İsimden kaybediyor, ne o öyle çinli icadı gibi :rakir:
Şaka bi yana bu aralar çok duyuyorum adını... Fiyatlar nasıl acaba?

1800 tl civarında

1800 tl civarında

Vay maşallah :D Babam 2010'da Toros alırken araba pazarını geziyoduk. Hep benzinde binilmiş bi Toros bulduk.. Satıcı adamın dediği aklımdan gitmiyo "abi 400-500'e bi lpg taktırıp binicen sıkıntı yok" demişti :D Nerdeeeeen nereye :D

Geri