LPG su an kac TL ye takılır

fishbooone

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2001 astra elegance için uyumlu LPG markası nedir ve kac paraya kac taksitle taktırabilirim. tesekkürler

1350 tl ye brc marka takıyorlar ankarada 10 ay taksitli fiyatı ise 1500 ben astrama taktırmıstım brc marka çokta memnundum...

1 hafta oluyo soralı arkadaşın aracına taktırmak için sormustuk fiyat hala aynı...

ben 2 ay önce atiker taktırdım 900 10 taksit. şimdilik memnunum

900 Atiker Takıyor.Ben Kullanıyorum gayet Memnunum Ama Durumunuz Varsa prins Tartarin landırenzo taktırın..

1500 BRC
1000 Tomasetto
900 Atiker
bir de voltran mı ne varmış onu da 750-800 arasına takıyorlarmış ama emin diilim ondan

Bizimde atiker takılalı 9 ay filan oldu gayet iyi maşallah 1000 e taktırmıştık biz 900 e düşmüş şimdi.Opel motoruna uyumlu baya.

lpg de tek marka vardır. o da prins tir. fıyatı da 2200

bu taksit işi kredi kartınamı oluyor ve artık lpg takmak 1.6 astralarda kaç km de amorti ediliyor bilen varmı ?

benım babam gunde 30 km falan yapıyor.benzındeyken aylık 2.5 depo falan yakıyordu sımdı 140 tl gazla gezıyor :D 4 aydan fazla oldu amorti etmıs olması lazım

lpg de tek marka vardır. o da prins tir. fıyatı da 2200

aynen katılıyorum abi kim taktırdıysa çok memnun yeni aracım olursa allahın izniye prins taktırcam...

Geri